promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„A sötét lélek is vágyik a fényre” – csaló használja Kulka János nevét
Borítókép:  Origo
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy csaló, álprofilt használva él vissza Kulka János nevével a Facebookon. A színészt bántja, hogy valaki ezzel szórakozik.

Egy csaló a Facebookon Kulka János nevével él vissza. Profilt üzemeltet, bejegyzéseket ír, sőt, a Blikk megkeresésére azt válaszolta, még interjút is adna – természetesen a színész nevében. A bulvárlap megkereste a valódi Kulka Jánost, aki elárulta, bántja, hogy valaki ezzel szórakozik.

„Barátok hívtak, miért nem válaszolok nekik a Facebookon, nem is értettem, miről van szó. Kiderült, van egy Kulka János-oldal, amely az én fotóimat használja, a nevemben beszél, és több ezren bejelölték, köztük ismerőseim is, mert azt hitték, én vagyok. Bánt, hogy valaki ezzel szórakozik. Neki talán szórakozás, nekem meg a nevem, az arcom”

– mondta a Blikknek a színész.

A helyzet „érdekessége”, ahogyan arra egy szakember rámutatott a Blikknek, hogy a személyiséghez fűződő jogok megsértése ugyanis önmagában nem bűncselekmény. Az egyetlen teendő ilyenkor az, hogy minél több ember tudjon róla, Kulka János Facebook-profilja mögött egy csaló van. 

„A sötét lélek is vágyik a fényre. Egy sikertelen ember számára egzisztenciális kielégülést jelent, ha egy megbecsült közszereplő álarcában megélheti a népszerűség és a tekintély mámorát, aminek az alattomosság is része. Élvezi, hogy nem tudják leleplezni, az pedig, hogy már interjút is adna, jelzi, ez a csalás az ő kiteljesedése”

– ezt dr. Rusz Edit klinikai szakpszichológus mondta a bulvárlap megkeresésére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás