promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű dolog történt Judy-val a karanténban
Borítókép:  Judy / velvet.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Groovehouse népszerű énekesnője olyan problémával szembesült a bezártság alatt, ami még rengeteg embernek megkeseríti az életét.

Molnár-Kis Judit, vagyis művésznevén Judy már számtalanszor bebizonyította, hogy milyen gyönyörű hangja van, és a Groovehouse-szal közösen számos slágerrel ajándékozott meg minket. Pár hete komoly támadás érte őt, de a Bors interjújából kiderül, hogy nem ez volt a legfájdalmasabb dolog, ami az utóbbi időben történt vele, hiszen többek között a karantén miatt mostanra már jó pár kilót felszedett.

„Már a karantén előtt, a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada forgatásai alatt elkezdődött a folyamat, úgyhogy az utolsó adást már nem is bírtam visszanézni, annyira nem tetszett, amit látok: a tokám, a kikerekedett fejem… Pedig akkor még az út elején jártam, s csak pár kiló volt rajtam. A bezártság miatt azonban ez már tíz kiló súlyfelesleggé gyarapodott az­óta”

– mondta az énekesnő, aki ezek után elhatározta, hogy életmódot vált, és szerencsére volt, aki közben fogja a kezét.

„Nekem korábban külön étrendem volt, csak a karantén alatt még aktívabb konyhatündér lettem, mint előtte, s amikor elkészítettem a kislányom és a férjem ebédjét, vacsoráját, sokszor már nem volt kedvem elkezdeni a sajátomat, és bele-belekóstoltam az övékbe. Mellette most színpad sincs, holott a sok fellépés, ugrálás nekem felért több edzéssel is, úgyhogy nincs min csodálkoznom. De nemrég segítséget kértem, és pár nap alatt már fogytam is a barátnőm, Holik Mariann tippjeivel”

– tette hozzá a jelenleg 57 kilós Judy, aki reméli, hogy sikerül elérnie a kitűzött, 49-50 kilós célját, és másokkal is megosztotta a változáshoz szükséges lépéseket:

„Azt gondolom, az első lépés a fogyásban, amikor az agyunkban megszületik a döntés, hogy változást akarunk. A második pedig a kitartás. Én kitartást kívánok minden kedves sorstársamnak, és hogy higgyék el, nem az őrült fogyókúra vagy a koplalás a megoldás, hanem a tudatos étkezés a karantén alatt is. Én napi ötször eszem, csak odafigyelek, hogy mit majszolok el.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás