promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű dologgal szembesült Elon Musk a gyermekével kapcsolatban
Borítókép:  Elon Musk / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Komoly döntést kell hozniuk a szülőknek, ugyanis hatalmas problémába ütköztek.

A napokban született meg a Tesla és a SpaceX mögött álló Elon Musk, és a Grimes nevű énekesnő első közös gyermeke, és egyből nagy port kavartak a hírrel, ugyanis nem elég, hogy a piciről arctetkós képet rakott ki az innovátor, de azt is elárulta, hogy a neve X Æ A-12 Musk lett, és ezt nem viccnek szánta.

Az újdonsült anyuka megosztotta a világgal, hogy azért választották ezt a nevet, mert az „X” az ismeretlen változó, az „Æ” a szeretetre és a mesterséges intelligenciára utal, illetve az „A-12” jelöli a kedvenc repülőgépüket. Hát, az biztos, hogy különleges nevet találtak a Los Angelesben született picinek, de a TMZ értesülései szerint most elég nagy akadályba ütköztek.

A helyi hatóságok nem engedélyezik a kiválasztott nevet, mivel az csak az angol ábécé huszonhat betűjét tartalmazhatja, így se különleges karaktereket, se számokat nem lehet beletenni.

Elon Muskék még nem reagáltak erre az információra, pedig már mindenki ismeri a baba furcsa nevét. Így lehet, hogy újat kell találniuk, de őt ismerve biztos, hogy kitalál majd valamit. Csak nehogy az legyen, hogy a sok problémázás után, amint felnő a kisfiú, megváltoztatja a nevét mondjuk Peterre, vagy valami hasonlóan átlagosra, mert akkor teljesen felesleges volt az egész.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás