Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Indul Istenes Bence új műsora, az IstenEst

Indul Istenes Bence új műsora, az IstenEst

Színes

Indul Istenes Bence új műsora, az IstenEst

Színes

BTP 07:37

Nem bírja műsorvezetés nélkül. Persze Csobot Adél is feltűnik a műsorban, akik hiányolnák.

Istenes Bence már nem tud mit kezdeni magával a karanténban, és egyre bátrabban használja a közösségi médiát. Bár ne jelentsük ki, hogy bátrabban, inkább csak több ideje van rá. Azonban rendkívül jól hozzászokott, múltkor még poénosan egy ollót is kihívott kő, papír, ollózni, és hát mindig ő vesztet.

Reméljük hasonló humorbonbonokra számíthatunk az új műsorában, aminek az lesz a neve, hogy IstenEst. Az első rész csütörtökön fog debütálni, és a YouTube-on lesz elérhető. Bence az egész projektnek már a logóját is leleplezte.

„Drága Barátaim! Bemutatom Nektek az új szerelmemet, egy YouTube sorozatot, az IstenEstet. Hogy pontosan miről is van szó, azt most csütörtökön este láthatjátok.”

- írta a logóhoz a műsorvezető.

Úgy néz ki az amerikai esti műsorok mintájára valamiféle szórakoztató showt fogunk kapni. Valószínűleg lesznek vendégek is, akik élőben fognak bejelentkezni, de ezt még nem akarjuk elkiabálni. Zenét biztosan kapunk, mivel Bencéék feldolgozták a Heal The World című dalt, aminek a teljes verziója az első epizódban fog debütálni.

Borítókép: Femina