promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Indul Istenes Bence új műsora, az IstenEst
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem bírja műsorvezetés nélkül. Persze Csobot Adél is feltűnik a műsorban, akik hiányolnák.

Istenes Bence már nem tud mit kezdeni magával a karanténban, és egyre bátrabban használja a közösségi médiát. Bár ne jelentsük ki, hogy bátrabban, inkább csak több ideje van rá. Azonban rendkívül jól hozzászokott, múltkor még poénosan egy ollót is kihívott kő, papír, ollózni, és hát mindig ő vesztet.

Reméljük hasonló humorbonbonokra számíthatunk az új műsorában, aminek az lesz a neve, hogy IstenEst. Az első rész csütörtökön fog debütálni, és a YouTube-on lesz elérhető. Bence az egész projektnek már a logóját is leleplezte.

„Drága Barátaim! Bemutatom Nektek az új szerelmemet, egy YouTube sorozatot, az IstenEstet. Hogy pontosan miről is van szó, azt most csütörtökön este láthatjátok.”

- írta a logóhoz a műsorvezető.

Úgy néz ki az amerikai esti műsorok mintájára valamiféle szórakoztató showt fogunk kapni. Valószínűleg lesznek vendégek is, akik élőben fognak bejelentkezni, de ezt még nem akarjuk elkiabálni. Zenét biztosan kapunk, mivel Bencéék feldolgozták a Heal The World című dalt, aminek a teljes verziója az első epizódban fog debütálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás