promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy a baj: Vasvári Vivien pszichológushoz fordult
Borítókép:  Vasvári Vivien / blikk.hu (Varga Imre)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Feleségek luxuskivitelben című reality sztárja nehezen tudta feldolgozni a szerelmi csalódásait, és a rá nehezedő nyomást, ezért szakember segítségét kérte.

Vasvári Vivien meglepő őszinteséggel beszélt komoly problémáiról a Blikknek, hiszen kiderült, hogy a rengeteg szerelmi csalódás, a válása, a Feleségek luxuskivitelben című műsor miatti kettős élete és a rá nehezedő embertelen nyomás miatt nagyon nehezen tudott élni. Depressziós lett, 42 kilóra fogyott, de szerencsére még idejében észrevette, hogy segítségre van szüksége.

„A Fecsóval történt szakításunkat követően úgy éreztem, nekem is meg kell vizsgálnom azt, hogy milyen irányba tart az életem. Tisztában akartam lenni a hibáimmal, látni akartam, hogy pontosan miben kell fejlődnöm. De talán a legfontosabb, hogy rádöbbentem, szükségem van külső segítségre. Számomra a pszichológus egy iránymutatás. Hetente kétszer egy órát járok terápiára, a járvány óta pedig interneten beszélünk”

– árulta el a sztár.

„Nagyon sok fájdalom ért az életem során, a párkapcsolataimban szinte mindig csalódtam, de a válásom volt a döntő abban, hogy segítséget kérek. A pszichológus segít abban, hogy magam jöjjek rá az általam feltett kérdésekre. Megmutatja azokat az eszközöket, amelyeket a mindennapi életben alkalmazni tudok, és amelyek segítenek elérni a céljaimat. Ezenkívül a gyerekkoromból adódó félelmeimet is le kell küzdenem, ezekkel a mai napig harcolok. Korábban sokat szorongtam, a fájdalmamat magamba zártam, és tudtam, hogy egyedül kevés vagyok ahhoz, hogy ezt megoldjam”

– folytatta Vasvári Vivien, majd elmondta, hogy akit annak idején a Feleségek luxuskivitelben megismertünk, az igazából nem ő volt:

„Akkor felvettem egy álarcot, amin keresztül láthattak az emberek. Ez segített abban, hogy nagy népszerűségre tegyek szert, de közben a háttérben belülről felemésztett a kettősség. A terápiának köszönhetően nem szeretnék többé az álarc mögé bújni, hanem azt a lányt szeretném kifelé is mutatni, aki valójában vagyok, és nincs szükségem arra, hogy mások mondják meg azt, hogy jó vagy rossz ember vagyok.”

Ha bárki úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, akkor hívja a krízishelyzetben lévők számára a nap 24 órájában fenntartott, ingyenesen hívható 116-123-as, vagy a 06-80-820-111-es telefonszámot. Ha valaki másról van szó, akinek szüksége lehet a segítségre, akkor ezen az oldalon találhat információkat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás