Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nem számít a smink, a parfüm, a tökéletes frizura – 25 kilót fogyott Tóth Gabi a karanténban

Nem számít a smink, a parfüm, a tökéletes frizura – 25 kilót fogyott Tóth Gabi a karanténban

Színes

Nem számít a smink, a parfüm, a tökéletes frizura – 25 kilót fogyott Tóth Gabi a karanténban

Színes

TK 13:03

Hosszú posztban számol be a házi karanténban töltött mindennapjairól Tóth Gabi.

Tóth Gabi férjével, gyermekével és édesanyjával van házi karanténban. Ennek ellenére vagy éppen ezért a napokban jelent meg új dala, amit Pápai Jocival ad elő. Sőt, meg is ígérte az énekesnek, hogy a következő Budapest Parkos koncertjén ő is fel fog lépni.

Most azonban egy hosszú posztban arról írt követőinek, hogy mennyire megváltoztak a mindennapjai, amióta megszületett kislánya. A koronavírus-járvány miatti házi karantén pedig még jobban felerősítette ezeket a változásokat – az írást változtatás nélkül közöljük.

„Elsősorban, ha fotókat készítek a pillanataimról, azokat azért teszem, mert minden érzést, amit az anyasággal átélek, szeretnék megörökíteni, hogy azokat, majd ha az idő még ennél is szebbé tette, akkor visszanézhessem...
Ezekből a pillanataimból igyekszem megosztani veletek is számomra fontos részeket!
A napokban észre vettem magamat is a baba mellett... mert persze ő az első és minden körülötte forog! Szerelmet érzek, ha rá gondolok! Pillangók vannak a mellkasomban! Napról napra egyre több! És amikor délután elvonulhatok, mert mostanában lett erre is időm, akkor meglátom magamat is! Észre sem vettem, hogy 25 kilót lefogytam!
Észre sem vettem, hogy nincs körmöm, pillám, csinos ruhám, belőtt séróm, parfümöm.... elengedtem mindent, amit régen úgy éreztem,hogy kell,mert ezek nélkül »meztelen« vagyok... hirtelen azon kaptam magamat, hogy nem nyomaszt semmi.. nem kellett visszaigazoló szelfi, nem kellett tükör, nem kellett kényszer póz vagy manír az elmúlt időben! Szeretve vagyok a családom és magam által, minden külső visszacsatolás nélkül érzem az erőt és a magabiztosságot!! Ezért is örökítettem meg ezt ott, abban a pillanatban! Ohh régen mennyi képet csináltam..., mert azt hittem ez a legfontosabb, hogy minden tökéletes legyen rajtam! Beállítva, bepózolva, kikenve-fenve..., most pedig csak lefotóztam magamat, minden frusztrációtmtól mentesen! El is felejtettem, hogy csináltam ezt a képet... most napokkal később, amikor Hannarózát nézegettem a telefonomban, vettem észre... ezzel a szabadsággal hatalmas levegőt tudok venni... Hálás vagyok, hogy erőssé és magabiztossá válok, úgy hogy észre sem veszem..., mert erről is szól az elengedés! Hihetetlen békével, nyugalommal, szabad légzéssel... a nagy elengedések közepette észre vettem, hogy minden kívánságom valóra vált, mert pont annyit foglalkozom magammal amennyire szükség van... hajlamosak vagyunk saját énközpontúságunk rabjaivá válni... közben meg mennyire felszabadító érzés tök véletlenül meglátni magunkat és érezni, hogy minden a legnagyobb rendben van”

– írta az énekesnő.

Első sorban ha fotókat készítek a pillanataimról azokat azért teszem , mert minden érzést amit az anyasággal átélek szeretnék megörökíteni , hogy azokat majd ha az idő még ennél is szebbé tette akkor visszanézhessem... Ezekből a pillanataimból igyekszem megosztani veletek is számomra fontos részeket! A napokban észre vettem magamat is a baba mellett.. mert persze ő az első és minden körülötte forog! Szerelmet érzek ha rá gondolok! Pillangók vannak a mellkasomban! Napról napra egyre több! És amikor délután elvonulhatok mert mostanában lett erre is időm , akkor meglátom magamat is! Észre sem vettem, hogy 25 kilót lefogytam! Észre sem vettem, hogy nincs körmöm, pillám, csinos ruhám, belőtt séróm, parfümöm.... elengedtem mindent amit régen úgy éreztem,hogy kell mert ezek nélkül “meztelen” vagyok... hirtelen azon kaptam magamat , hogy nem nyomaszt semmi.. nem kellett visszaigazoló szelfi, nem kellett tükör, nem kellett kényszer póz vagy manír az elmúlt időben! Szeretve vagyok a családom és magam által minden külső visszacsatolás nélkül érzem az erőt és a magabiztosságot!! Ezért is örökítettem meg ezt ott ,abban a pillanatban!ohh régen mennyi képet csináltam ... mert azt hittem ez a legfontosabb, hogy minden tökéletes legyen rajtam! Beállítva, bepózolva, kikenve-fenve... most pedig csak lefotóztam magamat, minden frusztrációtmtól mentesen ” ! El is felejtettem, hogy csináltam ezt a képet.. most napokkal később amikor Hannarózát nézegettem a telefonomban ,vettem észre..ezzel a szabadsággal hatalmas levegőt tudok venni... Hálás vagyok, hogy erőssé és magabiztossá válok , úgy, hogy észre sem veszem... mert erről is szól az elengedés! Hihetetlen békével, nyugalommal, szabad légzéssel.. a nagy elengedések közepette észre vettem, hogy minden kívánságom valóra vált, mert pont annyit foglalkozom magammal amennyire szükség van... hajlamosak vagyunk saját énközpontúságunk rabjaivá válni.. közben meg mennyire felszabadító érzés tök véletlenül meglátni magunkat és érezni, hogy minden a legnagyobb rendben van

A post shared by tothgabi (@tothgabi) on

Borítókép: Tóth Gabi. Forrás: Instagram.