promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kim Kardashian családján nem fog az idő? – fotó
Borítókép:  David Livingston / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem fogod elhinni, hogy Kim Kardashian nagymamája hány éves ezen a képen.

Kim Kardashianról egy kis karantén megszegés miatt hallhattunk a legutóbb, de hát nem felháborító, hanem inkább aranyos a hír, ahogy a celeb megszegte a korlátozást. Kim nagyon óvatosan átszökött a féltestvéréhez, Kylie Jennerhez, hogy testvére megcsinálja a sminkjét, valamint a haját.

Természetesen meg tud lenni ezek nélkül is, de pont Jimmy Fallonnál kellett bejelentkeznie interneten, és hát még a webkamera elé sem ülhet be úgy, hogy nem tökéletes rajta valami.

Kim most egy családi fotót posztolt az Instagramra, ami valósággal felrobbantotta a netet. A képen Kim Kardashian mellett középen a nagymamája, Mary Jo Shannon, és az édesanyja, Kris Jenner szerepel. Előbbi ugyebár Kris Jenner anyukája.

Nem egy szokványos családi fotóról van szó, eleve mind a hárman szőke frizurával pózolnak, de hát az internet népe attól van elolvadva, hogy a hölgyeken egyszerűen nem fog az idő! Nem illik ilyet felhozni, de hát ez csak pozitív: Kim nagymamája középen már 85 éves! Hihetetlen mennyire nem látszik rajta.

Kris Jenner ezzel a szőke hajjal meg valóban úgy néz ki, mintha Kim egykorú testvére lenne, pedig már ő is 64 éves. Akár hölgy, akár pasi, szeretnénk mi így kinézni majd ennyi idősen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás