promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kaszkadőrök csinálták meg az egyik legjobb karanténvideót
Borítókép:  Campus Univers Cascades
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nincs érintés – most csak virtuálisan püfölik egymást a koronavírus miatt.

Sokszor beszélünk arról, hogy rengeteg olyan ember nincsen megbecsülve Hollywoodban, akik nélkül nem lehetne tökéletes egy film. Ebbe a kategóriába tartoznak a kaszkadőrök is, akik sokszor a sztárok helyett csinálják meg a merészebbnél merészebb mutatványokat. Tisztelet persze a kivételnek, mert akadnak olyan színészek, akik hallani sem akarnak segítségről, mint például Tom Cruise vagy Jackie Chan.

Amúgy legutóbb Quentin Tarantino a Volt egyszer egy Hollywoodban gyönyörűen bemutatta a sztár és a kaszkadőr viszonyt Leonardo DiCaprión és Brad Pitten keresztül.

Persze ez nem jelenti azt, hogy a közönség ezután mélyebben utána fog nézni, hogy kik vállalják be a húzósabb jeleneteket az alkotásokban, de egy kaszkadőrsuli most igencsak felhívta magára a figyelmet egy végtelenül vicces kaszkadőr videóval.

A Campus Univers Cascades nevű francia kaszkadőriskola tanárai és növendékei fogtak össze, hogy virtuálisan püföljék egymást, és ezt úgy kellett megoldani, hogy a többség otthon vette fel a maga jelenetét. Fantasztikusan van összevágva az egész, szóval tényleg az arcunkban érezhetünk pár ütést és rúgást. A kaszkadőrök néha otthoni fegyvereket is előhívnak segítségül, mint például a serpenyő, vagy a vécépapír.

A legviccesebb jelenet talán az, amikor az ütés előtt kézfertőtlenítőzni kell. Hát igen, járvány van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás