promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majdnem megfulladt Halle Berry, egy híres színésztársa mentette meg az életét
Borítókép:  Halle Berry / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világsztár egy műsorban beszélt a traumatikus, de bizonyos szempontból mégis vicces élményről, mikor forgatás közben majdnem az életét vesztette.

Az Oscar-díjas Halle Berry rengeteg alkotásban szerepelt már, de a népszerű színésznő eddigi talán legikonikusabb szerepe a Halj meg máskor című James Bond-filmben volt. A mű természetesen világsiker lett, és most kiderült, hogy a forgatáson történt egy kis baleset, aminek akár tragédia is lehetett volna a vége, ha nincs ott a 007-es ügynök.

A Metro információi szerint Jimmy Fallon műsorában volt vendég a napokban Halle Berry, mikor kiderült, hogy a 2002-ben bemutatott Halj meg máskor munkálatainál az egyik jelenet közben majdnem meghalt, és csupán Pierce Brosnan képességeinek köszönheti az életét.

„Éppen szexinek kellett volna lennem, és el kellett csábítanom őt egy fügével, de végül a torkomon akadt, erre ő felállt, és elvégezte rajtam a Heimlich-fogást”

– mondta nevetve a színésznő, aki azóta is hálás Pierce Brosnannek, és a mai napig az egyik kedvenc emberének tartja.

Ebből a történetből viszont már biztosan kiderül, hogy az egykori 007-es nem csupán a filmvásznon hős, de az életben is, és nem hiába lett sokak kedvence. Ráadásul nemrég azt is kijelentette, hogy szívesen visszatérne a szériába, de nem James Bondként, hanem egy főellenségként, ami nagyon izgalmas lenne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás