Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Eminem már 12 éve nem drogozik

Eminem már 12 éve nem drogozik

Színes

Eminem már 12 éve nem drogozik

Színes

Toronicza Péter 14:50

Ösztönző posztot is kaptunk tőle, hogy ennyi ideje tiszta.

Eminem anno komoly drogproblémákkal küzdött, és ez olyan mélységbe süllyedt, hogy majdnem életét vesztette túladagolásban. Akkor a mája, veséje, mindene leállt, és az orvosok csodálkoztak is, hogy életben tudott maradni. Akkor elhatározta, hogy kezelteti magát, mivel nem akarja emiatt tönkretenni az életét, az egészségét, és hátrahagyni a családját.

Elton Johntól óriási segítséget kapott ebben, aki afféle mentora is volt a leszokásban. Amikor a rapper úgy érezte kezd elgyengülni, akkor felhívta őt, és hosszan beszélgettek. Az énekessel belsőséges kapcsolat alakult ki köztük ez idő alatt, és azóta is jóbarátok.

Eminem elkezdett templomba járni, és a megtisztulást a sportban találta meg: edzett, és közel 30 kilométereket is futott naponta. Óriási büszkeséggel tölti el, hogy már 12 éve tiszta, és egyszer sem nyúlt semmilyen szerhez.

A 47 éves rapper már nem fél attól, hogy valaha visszaeshet, érett előadó, és igazi családapa vált belőle, akinek a gyerekei, és a zenélés az első az egészségén túl.

„Akkoriban képtelen voltam hinni abban, hogy valaki természetesen boldog lehet”

– nyilatkozta anno a rapper, aki már jobban hisz magában, mint valaha.

Borítókép: Mark RALSTON / AFP