Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zámbó Jimmy anyjának „tele a hócipője”, szabadulna a karanténból

Zámbó Jimmy anyjának „tele a hócipője”, szabadulna a karanténból

Színes

Zámbó Jimmy anyjának „tele a hócipője”, szabadulna a karanténból

Színes

HZS 21:21

Zámbó Jimmy anyja, Anna néni koránál fogva különösen veszélyeztetett a koronavírus-járvány idején, a 94 éves hölgynek azonban már „tele a hócipője” a házi karanténnal.

Zámbó Jimmy édesanyja, Anna néni már 94 éves, de testileg és lelkileg is remek állapotban van. Sőt, mint ahogy fia, Zámbó Árpy a Blikknek elárulta, még mindig Anna néni a főnök a családban, egyszerűen az van, amit mond. Az idős hölgy kora miatt a veszélyeztett korosztályba tartozik, épp ezért különösen fontos számára, hogy minél inkább betartsa a jelen helyzetben szükséges szabályokat, s vigyázzon magára, amennyire csak tud.

Zámbó Jimmy édesanyja ugyan az utóbbi időszakban betegeskedett, de már szerencsére jobban van. A problémája mindössze annyi, hogy otthon kell maradnia, egyszerűen „tele a hócipője” a karanténnal.

„Persze megtesszük a szükséges óvintézkedéseket, betartjuk a szabályokat, de ha elkapja az ember, akkor elkapja, hiába a maszk vagy a kesztyű. Anyura vigyázunk, át szoktam menni, meglátogatom. Egyedül sosem hagynánk, Marietta és Tihamér él vele egy házban, egy emelet különbség van köztük, így 24 órás felügyelet alatt van”

– fogalmazott Zámbó Árpy a bulvárlapnak.

Jimmy öccse azt is elárulta, hogy édesanyja néha kiül a kertbe levegőzni, hiszen jó idő van, de emellett sok mindent nem lehet csinálni:

„Mi sem tudunk dolgozni, bezártunk mindent, a rádiót is”.

Borítókép: Blikk