promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összebalhézott Majka és Czutor Zoli – a téma a koronavírus
Borítókép:  nlc.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka és Czutor Zoli azon balhézott össze a Facebookon, hogy a koronavírus idején jó dolog-e, hogy emberek az utcákon sétálgatnak, családok a parkban piknikeznek. 

Majka és Czutor Zoli a privát Facebook-oldalukon szólalkoztak össze, a téma pedig a koronavírus-járvány ideján tanusíttott viselkedés volt – szúrta ki a szócsatát a Blikk. Minta bulvárlap írja, minden azzal indult, hogy

a rapper a Belmondo énekesétől, azt kérdezte: miért tartja jó dolognak, hogy az emberek a járvány idején az utcákon korzóznak és parkokban piknikeznek a családjaikkal?

Egyik hozzászólás után jött a másik, majd Majka beszólt:

„A stílus, ahogy beszélsz, ember... Majréügynök, meg civilrendőrség... Tényleg ennyire f.sz vagy, hogy nem érzed?”.

Ezt követően a bulvárlap megkereste Czutort aki a következőket mondta:

„Nem szokatlan tőle ez a stílus, az a vicces, hogy a nagy fölényességében nem látja, hogy messze-messze pökhendibb, mint bárki, akit ő lebunkóz. A legmagasabb lóról ő beszél, csak az a ló nem áll olyan stabil lábakon. (...) Ha Majka kiejti a száján, hogy rohadt biciklisek, rohadt gyalogosok, az csak tovább fokozza a hangulatot. Mi kimentünk a Dunapartra, ahol a kerítés felett kiabáltak rám, hogy mit keresek az utcán, miközben senkivel nem találkoztunk a séta alatt. Szerintem az ilyen önkéntes »házmesterek«, akik a hatóságok által előírt intézkedéseknél is szigorúbb szabályozásokat követelnek, ugyanolyan kártékonyak, mint akik nem tartják be a korlátozásokat”.

A Belmondo frontember úgy látja, szabályokat betartva ki lehet menni az utcára, akár családostul is, azt azonban nehezményezi, hogy a szerinte felesleges pánikkeltés miatt őt érte atrocitás nemrégiben. Míg Majka arról beszélt a Blikknek, hogy Czutor megszólalásában benne van karrierjének sikertelensége. 

Annak örüljön, hogy kapott tőlem két perc hírnevet ajándékba!”

– tette hozzá Majka.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás