Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Csonka Andrást a saját slágere kergeti az őrületbe – videó

Csonka Andrást a saját slágere kergeti az őrületbe – videó

Színes

Csonka Andrást a saját slágere kergeti az őrületbe – videó

Színes

Baranyecz János - 2020.04.15. 07:07

A Família Kft. sztárja jelenleg önkéntes karanténban van a járvány miatt, és szerencsére volt ideje csinálni egy olyan poén videót, amiben még saját magát sem veszi túl komolyan.

Az 55 éves Csonka András, vagyis Pici az ország egyik legkedveltebb színművészének és előadójának számít, hiszen szinte mindenki megszerette őt a Família Kft. című sorozatban, azóta pedig már rengetegszer bizonyította a tehetségét, és több felejthetetlen slágert is köszönhetünk neki. Bár az utóbbi nem feltétlenül jelent jót.

Ezt az új videója alapján Csonka Pici is így gondolja. Most ő is önkéntes karanténban tengődik a járvány miatt, így készített egy igazán vicces kis szösszenetet, amiből kiderül, hogy pontosan tisztában van azzal, hogy a legendás Ding dong című nótáját lehet imádni, vagy gyűlölni, de az biztos, hogy nehezen tudunk megszabadulni tőle, még úgy is, ha nagyon akarjuk:

Az alkotásban szó szerint a csapból is a Ding dong folyik, amivel valószínűleg még neki is nehezen lehet együtt élni, de a népszerű színész megtalálta a tökéletes megoldást a problémára, ráadásul végig mindenkinek a szeme előtt volt (főleg azoknak, akik mostanában felnéztek a YouTube-ra):

Győrfi Pál hangja mindenre gyógyír.

Borítókép: Csonka András / facebook.com