promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szerelem az Exatlon Hungary-ben, és még jó hírünk is van a Telekomosoknak
Borítókép:  Exatlon Hungary / TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hét utolsó napján összegyűjtöttük azokat cikkeket, amik a legolvasottabbak voltak az elmúlt napokban.

Sokakat foglalkoztatott, hogy vajon az Exatlon Hungary két versenyzője, Dorci és Zozo tényleg összejöttek, vagy csupán ártatlan közeledésről, beszélgetésről van szó. És ezzel nem csupán az olvasók voltak így, de maguk a játékostársak is.

Sajnos rossz hírt is kaptak az Exatlon Hungary játékosai, hiszen a Villa játék során Busa Gabi túl sok vizet nyelt, az orvos pedig azt mondta, hogy így nem állhat pályára, ezt pedig Palik László közölte a csapattal.

A Telekom hivatalosan is bejelentette, hogy elindult az 5G szolgáltatás, amit az arra alkalmas telefonok és díjcsomagok tulajdonosai már meg is tapasztalhattak, hiszen így jóval gyorsabb a letöltési sebesség.

Csobot Adél nem bírta tovább, egy kicsit talán eluralkodott rajta a féltékenység, és az Álarcos énekes utolsó részében kendőzetlenül kérdez rá egy olyan dologra, ami Istenes Bencével kapcsolatos, és komoly köze van hozzá a Nyuszinak is.

Úgy néz ki, hogy az Álarcos énekesben versenyző Krokodil egy véletlen mozdulattal elárulta magát, így sokan szinte biztosan tudják, hogy kit rejt a maszk, de ez a ma esti fináléból biztosan ki fog majd derülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás