Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fojtogatta, majd a földre teperte egyik nyomulós rajongóját Ezra Miller – videó

Fojtogatta, majd a földre teperte egyik nyomulós rajongóját Ezra Miller – videó

Színes

Fojtogatta, majd a földre teperte egyik nyomulós rajongóját Ezra Miller – videó

Színes

Baranyecz János - 2020.04.10. 07:17

A Flash nevű szuperhőst alakító színész, Ezra Miller nagyon kiakadt egy pofátlan rajongón, ami súlyos tettlegességig fajult.

A 27 éves Ezra Millert már több hatalmas filmben is láthattuk, hiszen szerepelt a Harry Potter világában játszódó Legendás állatok-szériában, és ő alakította a Flash, vagyis Villám nevű szuperhőst az Igazság ligája című filmben Batman és Superman oldalán.

A fiatal színész nem csupán a tehetségével hívja fel magára a figyelmet, de rengetegszer előfordult már, hogy elég szokatlan, mondhatni extrém ruhákban jelent meg a különböző eseményeken, így szinte már divatikonnak is nevezhető bizonyos körökben.

De úgy látszik, hogy mint mindenkinek, neki is vannak igazán rossz napjai, hiszen a Variety beszámolója alapján elég durva dolgot csinált, mikor Reykjavíkban egy szórakozóhelynél tartózkodott, és páran elkezdték őt piszkálni.

Egy elég nyomulós, pofátlan lányrajongó addig heccelte azzal Ezra Millert, hogy simán meg tudná verni őt, míg a színész megragadta a torkát, és a földhöz vágta.

Akkor még úgy tűnt, hogy esetleg egy rosszul elsült tréfáról lehet szó, mivel állítólag április elsején történt a dolog, de a színész láthatóan nagyon ideges volt, és el is kellett vezetni őt onnan, szóval ezek alapján tényleg elvesztette az eszét, és kikelt magából a provokáció hatására.

Ezra Miller még nem reagált a dologra, és azt sem lehet tudni, hogy ez milyen hatással lesz a közelgő The Flash-filmre. Itt lehet megnézni az esetet:

Borítókép: Ezra Miller / AFP