promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csobot Adél teljesen elszúrta Istenes Bence haját
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Karanténfodrászat mesterfokon: Adélnak megcsúszott a keze.

Továbbra is lehet fodrászhoz, kozmetikushoz menni, de a többség inkább nem ül be zárt térbe egy klassz frizuráért. Elég sok fodrászat be is zárt a járvány idejére, vagy csak korlátozottan fogadnak vendégeket. A lényeg: aki nem fél, hogy elrontja, az megoldja otthon. Legutóbb Pink állt neki részegen lenyírni a saját haját, aminek az lett a vége, hogy a lehető legrövidebb viseletet hozta össze, amit valaha láthattunk tőle.

Istenes Bencét sem profi vette kezelésbe, hanem a párja, Csobot Adél, aki géppel kezdte el igazgatni a műsorvezető haját. Nem tudjuk még Adél mit szúrt el, de Bence vlogjából ez is ki fog derülni, mivel felvette az egész műveletet.

„Azt mondta, hogy ennyi év utan igazan megbízhatok benne, hogy tök jól levágja a hajamat… másfél óráig javítottam utána. Felvettem, ugyhogy a kövi vlogba szerintem beleteszem…”

– írta okostelefonjával a műsorvezető Instagramra.

Nehéz megmondani, hogy ha valakinek géppel vágják a haját, azon mit lehet elrontani, és Bencének mit kellett rajta másfél óráig javítani, de a videóból biztosan kiderül majd. Egy biztos – Istenes úr végül rövid frizurát kapott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás