Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Horváth Gréta szinte mindent felfedve mutatja meg az új alakját – képek

Horváth Gréta szinte mindent felfedve mutatja meg az új alakját – képek

Színes

Horváth Gréta szinte mindent felfedve mutatja meg az új alakját – képek

Színes

Baranyecz János 08:38

Az Ázsia Expressz tavalyi győztese, Horváth Gréta igencsak pikáns fotókkal demonstrálta, hogy mennyit fogyott az utóbbi hetekben.

Az Éjjel-nappal Budapest című műsorból is ismert Horváth Gréta tavaly nyerte meg az Ázsia Expressz 2-t, így hamar elég népszerű lett, és megismerte őt a nagyközönség. A fiatal anyuka már jó ideje életmódot változtatott, és a követőivel folyamatosan megosztja, hogy éppen hogyan is halad, mennyit fogyott az elmúlt időszakban.

Az utóbbi napokban viszont a rajongók legnagyobb örömére olyan képekkel demonstrálta a testének változásait, amik mondjuk úgy, hogy elég pikánsak. Vegyük például ezt, amin egy élénk fürdőruhában mutatja meg az új alakját:

Ezek után pedig egy nagy örömhírt tett közzé, hiszen elérte az elsődleges fogyási célját, és 10 egész kilótól szabadult meg az életmód változtatás óta. Mindezt úgy, hogy elengedte a lisztet, cukrot és a nasit, de a képnél bővebben is elmeséli az élményeit. Íme, az eredmény:

Az biztos, hogy hosszú, nehéz utat tett meg eddig Horváth Gréta, de látszik a változás, szóval nem adja fel. Kitartóan folytatja, amit elkezdett, hogy olyan alakja legyen, amilyet megálmodott magának.

Borítókép: Horváth Gréta / blikk.hu (Varga Imre)