promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
55 évesen apa lesz DJ Dominique, már a gyermek nevét is tudják
Borítókép:  DJ Dominique / specialolympics.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ország egyik legismertebb lemezlovasa, DJ Dominique hatalmas örömhírt osztott meg a világgal, hiszen hamarosan apuka lesz.

Az 55 éves Várkonyi Attila, vagyis ismertebb nevén DJ Dominique Magyarország egyik legkedveltebb DJ-je, hiszen már évtizedek óta pörgeti a bulizni vágyó közönségnek a jobbnál jobb zenéket. Most viszont nem egy hatalmas party miatt örülhet a lemezlovas, hanem ennél jóval komolyabb oka van a boldogságra.

A 24.hu a Story magazin interjúja alapján közölte a hatalmas hírt a rajongókkal, hogy:

DJ Dominique és a 36 éves felesége, Kinga első közös gyermeküket várják.

A pár októberben házasodott össze, és már a nászéjszakán a családalapítással foglalkoztak, így ott fogant meg a hamarosan születendő kislány. Egy héten keresztül gondolkodtak a gyermek nevén, és végül egy legendás magyar zenész „segítségével” lett meg a tökéletes választás:

„Somló Tomi jóbarátom volt, az ő kislánya Lili, még egy dalt is írt hozzá, ez inspirált minket, hogy a Lilien nevet választottuk”

– mondta a lapnak DJ Dominique.

A már Magyarországon rohamosan terjedő világjárvány viszont rájuk is komoly hatással van, hiszen a jelenlegi helyzet nem mondható túlzottan ideálisnak és egyszerűnek:

„Sajnos a koronavírus miatt már nem tudtuk a 4D-s ultrahangot megcsináltatni, de ennél nagyobb baj soha ne legyen. Nincs szülész-nőgyógyászunk, vagyis volt, elvileg van is, egy Szegeden élő és praktizáló családi barát, aki Budapesten is rendelt. Kinga hozzá járt, de most minden orvost visszarendeltek a helyére”

– folytatta.

Látszik, hogy még a kellemetlenségek sem ronthatják el a házaspár határtalan örömét, így már nagyon várják a pici Lilien érkezését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás