promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabit édesanyja segíti a karanténban
Borítókép:  Tóth Gabi. Forrás: Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Április 6-án este indul a TV2 új műsora, aminek egyik központi szereplője Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor lesz.

#maradjotthon címmel indul hétköznap esténként a TV2 vadonatúj doku-reality-je. A műsor fő célja, hogy ebben a mindenki számára nehéz és lemondásokkal teli időszakban, amelyet a koronavírus okozta járvány teremtett, egyszerre informáljon, segítsen, szórakoztasson, és közösséget építsen. Az adásokban jól ismert közszereplők és civilek is láthatóak lesznek majd.

A műsor kapcsán az énekesnő néhány kulisszatitkot elárult a karanténban töltött mindennapokról a Blikknek:

„Érdekes, de úgy érzem, hogy több munkánk van így most itthon, mint amikor még minden normális volt. A hangomat igyekszem egyfajta adományként felfogni, így ha ezekben az időkben segíteni tudok vele az embereknek, kötelességemnek érzem, hogy használjam. Mindannyian ismerjük a zene gyógyító erejét, ez rám is hatással van. Gábor rendszeresen készít főzős videókat, amelyek szerencsére nagyon sikeresek. Persze a műsor kapcsán is sok munka van, hiszen készítenem kell a napi videókat, ami egy kisbaba mellett közel sem egyszerű feladat. Anyukám is velünk él, ő hatalmas segítségemre van mindenben, ami most kiemelten fontos, hiszen olyan körülményeket akarunk teremteni, hogy a kislányom a lehető legkevesebbet érzékelje a kialakult helyzetből. Én úgy egy hónapja egyáltalán nem mozdultam ki, a bevásárlást Gábor intézi. Igyekszünk úgy intézni, hogy neki is a lehető legkevesebbszer kelljen útra kelnie.”

Tóth Gabi ezen kívül még hangjával is igyekszik támogatni követőit. Ennek köszönhető, hogy slágereket ad elő a szobájából:

Az énekesnő férje, Krausz Gábor pedig főzőtudományával segíti követőit:

Marika Konyhája Klasszikus, húsos-paradicsomos házi lasagna Tény, hogy nem egy villámrecept, de igazi, családi kedvenc lesz, és most talán jobban van idő az elkészítésére. A jó, házilag készített paradicsomszósz minden ételt feldob, de ha nincs hozzá türelmetek, persze lehet kapni készen, és azzal sem lesz rossz. Ha azonban van egy kis időtök, akkor készítsétek el a leírás szerint, ígérem, meglesz az eredménye. Érdemes belőle akár rögtön többet főzni, mivel sok mindenhez tudjátok később is felhasználni, akár leveshez, akár szósznak külön. Receptet ide írom, de a pontos leírás nem fér ki, viszont facebookon meg tudjátok nézni. Hozzávalók (10-12 adag) Paradicsomszósz 2evőkanál olívaolaj 2 fej vöröshagyma, vékonyra szeletelve 2 gerezd fokhagyma, finomra aprítva 2 db babérlevél friss kakukkfű, rozmaring 2 db sárgarépa, apróra kockázva 1 db fehérgyökér, apróra kockázva ½ zellergumó vagy 1 szál angolzeller, felaprítva 3 db paradicsom, feldarabolva 2-3 szál újhagyma, felkarikázva 1 csokor petrezselyem, finomra aprítva só, bors 800g konzerv paradicsom Ragu 4 evőkanál olívaolaj 700 g darált marha hús (sertés is jó, akár együtt is), szobahőmérsékleten 3 fej vöröshagyma, finomra aprítva 2 gerezd fokhagyma, finomra aprítva 2 db babérlevél friss zöldfűszerek (ami van) 3 fej portobello gomba (kihagyható, de én találtam), felaprítva kb. 1 evőkanál szárított oregánó Besamel mártás 2 ek vaj 2 ek liszt 6 dl forró tej só, bors Tészta 300g Lasagna lap Tetejére: kb. 15 dkg reszelt mozzarella és/vagy trappista/parmezán #maradjotthon #fozzotthon #cheflife #home #cooking #lasagna #foodporn

A post shared by G à b o r K r a u s z (@gabor.krausz) on

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás