promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence inkább lerészegedik a karantén alatt
Borítókép:  RTL Klub offical - Nánási Pál, Rácz Tamás
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olyan ivós játékot játszik, amivel lehet is.

Rengeteg taktikát találtak már ki a legendás kő-papír-olló nevezetű játék megnyeréséhez. Statisztikák szerint például nagyon fontos az első kör: a férfiak többsége kővel szokott nyitni, míg a nők inkább az ollóval szeretnek kezdeni. Sokan esnek abba a hibába, hogy ugyanazt mutatják, amivel az előző fordulót megnyerték, és ez a legtöbb esetben vesztéshez vezet.

A profik azt is szokták figyelni, hogy az ellenfélnek milyen a kéztartása, mivel ez árulkodó lehet, hogy mit fog nekünk mutatni. Szóval rengeteg stratégia létezik, de hát úgy tudjátok ezeket kitapasztalni, ha elég sokat játszotok. Persze nagyon fontos fogadásokat azért ne ezzel a játékkal akarjatok eldönteni.

A külföldi celebek körében is terjed a játék, amit most Istenes Bence is átvett. Ennek az lenne a lényege, hogy az iszik, aki elveszti a kört kő-papír-ollóban. Na igen, de a műsorvezető olyan ellenfelet választott, aki ellen csak döntetlent érhet el, vagy veszíthet. Rövid időn belül a fenekére fog nézni annak az üveg Bacardinak, ha nem cserél gyorsan játékostársat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás