promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szándékosan köpködte és köhögte le egy nő az árukat – letartóztatták
Borítókép:  Gerrity's Supermarket/Facebook
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több, mint 11 millió forint értékű áru ment miatta a kukába.

A Gerrity's Supermarket tette közé Facebook-oldalán, hogy egy nő múlt szerdán ment be a boltba és szándékosan elkezdett végigköhögni és leköpködni mindent, ami az útjába került. Már az is kiderült, hogy a hölgy azt ordibálta közben, hogy ő koronavírusos, és mindenkit meg fog fertőzni.

A 35 éves ámokfutót Margaret Cirkónak hívják. Arról nem esett szó, hogy részeg volt-e, vagy alapból nem stimmel valami vele. Annyi biztos, hogy a köpködős-köhögős mutatványa után távozásra szólították fel, ekkor még magához vett egy karton sört, hogy azok is vele tartsanak, kifizetni persze egyáltalán nem akarta.

Joe Fasula, a szupermarket társtulajdonosa sejtette, hogy a nő nem fertőzött, és csak kiborulás volt ez az egész, azonban nem kockáztathatott, így 35 ezer dollárnyi, vagyis átszámítva több, mint 11 millió forintnyi élelmiszert kellett megsemmisítenie.

Ráadásul a dolgozók egész napja elment a bezárással, mivel szakértőket kellett bevonni, átvizsgálni mit köhögött, illetve köpött le a nő. Csak ezután jöhetett a leltározás, majd a fertőtlenítés.

Margaretet azóta letartóztatták, mert biológiai eszközzel fenyegetőzött, ami terrorfenyegetésnek számít, emellett pedig lopással, illetve rendzavarással vádolják. Az első pont a legsúlyosabb.  

Cirko a Luzerne megyei börtön vendégszeretetét élvezi, ami a szállodákkal ellentétben nem zárt be, szívesen fogad bárkit. Az óvadék 50 ezer dollár, az első bírósági meghallgatása április 8-án lesz, tehát van ideje gondolkodni a gyanúsítottnak, hogy milyen enyhítő körülményt fog felhozni mentségére.

Amerikában a hatóságok innentől nagyon keményen lépnek fel bárkivel szemben, aki a járvány alatt mások egészségét veszélybe sodorja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás