promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Exatlon Hungary versenyzőjét halálos kór támadta meg, karanténslágert csinált a Csík Zenekar
Borítókép:  Tóth Dávid, az Exatlon Hungary versenyzője / exatlon.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

E hét végén is – ahogy azt szoktuk – összeszedtük a legolvasottabb híreket, amelyek középpontjában az Exatlon Hungary, az Álarcos énekes és a karantén áll. Szó lesz arról, hogy Istenes Bence kiakadt Adélra, hogy nagyot hibázott Tom Hanks felesége a karanténban, illetve halálos kór támadta meg az Exatlon Hungary versenyzőjét.

Talán a karantén miatt, de a hazai tévéműsorok és sorozatok vitték a hetet, és sajnálatos módon a koronavírus-járvány is sok helyen szerepelt emiatt. Mutatjuk a hét legolvasottabb híreit, röviden, tömören, pontokba szedve.

Az Exatlon Hungary versenyzője, Tóth Dávid rosszul érezte magát, és mikor kórházba szállították, kiderült, hogy komoly a baj, ugyanis trópusi váltóláza van.

A népszerű Csík Zenekar is arra buzdítja az embereket, hogy maradjanak otthon a járvány idején, miközben az ismert Lovasi-dal, a 'Csillag vagy fecske' feldolgozását adják elő.

Istenes Bence az Álarcos énekes adásában akadt ki játékból a feleségére, Csobot Adélra, miután úgy gondolta, hogy alig van rajta ruha.

A mi kis falunk aktuális részében paintballoznak a kedvelt szereplők, és Lacit sajnos elég rendesen el is találják benne.

Tom Hanks és a felesége koronavírusosak lettek, és jelenleg is karanténban vannak, de Rita Wilson úgy néz ki, hogy elég felelőtlen dolgot csinált, ugyanis megadta mindenkinek a valós telefonszámát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás