promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mihalik Enikő vécén ülős képet posztolt az Instagramra
Borítókép:  Stephen Lovekin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ő is nagyon unatkozik a karanténban. 

Mihalik Enikő nevét elég sokan ismerhették ezelőtt is, de sokat segített a világhírű modell hazai népszerűségén, hogy szerepelt a Konyhafőnök VIP-ben, ahol meglepően jól teljesített. Szóval Enikőnek nem volt gondja a főzéssel, ugyanúgy hozta a divatos kajákat, mint a házias ízeket. Azért csak Békéscsabán nőtt fel, szóval egy jó kolbásznak vagy szalonnának ő sem tud ellenállni.

Mihalik Enikő és Éder Krisztián sok időt töltenek együtt New Yorkban, mivel nagyon jó barátok. Éder Krisztiánt sokan SP-ként ismeri a magyar közönség, azonban nem akart ebbe beleragadni. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Vizuális Kommunikáció Tanszékre járt, és menő divatfotós lett belőle.

Érdekes a bulvár világ, mert most azt hiszitek Mihalik Enikő saját magáról posztolta a vécén ülő kompromittáló képet. Nem, bár nem lepődnék meg, ha valamiféle hasonló művészi kompozícióba benne lenne egyszer. A modell követte el a fotót, és Krisztiánt kapta lencsevégre, aki éppen a vécén ülve ugyanazt csinálja.

New Yorkban sem túl rózsás a helyzet a koronavírus miatt, így Enikő az otthonában ad tippeket Instán régi képeket előkaparva, mivel lehet elütni az időt. Krisztián biztos nem fog örülni, hogy egy ilyen anyag napvilágra került róla, de valószínűleg poénnak fogja venni.

A modell persze nem a hivatalos képek közé tette ki, csak az InstaStoryjában osztotta meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás