promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erre még Usain Bolt sem volt képes, Britney Spears világcsúcsot futott
Borítókép:  VALERIE MACON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekesnő kevesebb, mint hat másodperc alatt tudja lefutni a 100 métert. Ez új világrekord.

Britney Spears mindig meg tudja lepni valami furcsasággal a nagyérdeműt, és most éppen arról posztolt Instagramon, hogy edzésként a 100 méteres síkfutást gyakorolja, elég eredményesen. Kell is a mozgás a karanténban, erről nem is akarjuk lebeszélni, sőt, a kalapunkat emeljük előtte, mivel egy vérbeli futó veszett el benne.

Ha ilyen teljesítménnyel indulna az olimpián, akkor nem csak az aranyérmet zsebelné be, hanem erősen megdöntené Usain Bolt 9,58 másodperces világrekordját. Britney azt állította Instagramon, hogy 5,97 másodperc alatt futja le a 100 métert.

„Megfutottam az első ötösömet. Meg kell nyomni az elejét, túltenni magadat a félelmen, ennyi a titok. Elég volt erre figyelnem és meglett az öt. Általában hat vagy hét másodperc alatt futom le, az első alkalommal kilenc volt, de most megcsináltam, huhú! 100 méteres sikfutás!!!”

– írta a posztjában az énekesnő.

Nos, valaki töltsön le neki egy normális stopper applikációt, mert ez nagyon nem mérhet jól. Ha igen, akkor valóban irány az olimpia.

Természetesen Britney később észrevette, hogy falakba ütköznek az állításai, így gyorsan törölte a posztot, de az internet nem felejt, és addigra már szinte mindenki lementette, hogy mit osztott meg a világgal.

Bolt 2009-ben a berlini vb-n állította fel a hivatalos világcsúcsot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás