promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Labancz Lilla kiborult a karanténban: „Vissza akarom kapni az életem”
Borítókép:  Labancz Lilla / nlc.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ismert színésznő/modell a nyilvánosság előtt fejezte ki bánatát a bezártság miatt.

A koronavírus-járvány miatt rengetegen vannak most is világszerte önkéntes karanténban, hiszen jelenleg azzal segíthetünk a leginkább, ha otthon maradunk, és esélyt sem adunk a betegség terjedésének. A celebek is így vannak ezzel, és van, aki jól bírja a bezártságot, illetve van, aki nem igazán.

Az Álom.net című film színésznője, a népszerű modell, Labancz Lilla most az Instagram-oldalán osztott meg egy képet, ami mellé szomorú sorokat írt, és kiderül belőlük, hogy nagyon szenved a karanténban, és iszonyatosan várja már, hogy vége legyen ennek a szörnyű időszaknak:

Ezt írta a fenti képhez angolul Labancz Lilla:

„Annyira hiányzik minden!! erről a képről. Hogy kimozduljak a barátaimmal, felöltözzek, megcsináljam a hajam és a sminkem. Vissza akarom kapni az életem! Minden egyes nap imádkozok. #maradjerős”

Látszik, hogy tényleg eléggé megviseli őt a karantén, hiszen ezek alapján aktív szociális életet élt. Ha minden jól megy, akkor hamarosan véget fog érni ez a kellemetlenség, és mindenki visszakapja a megszokott életét, de jelenleg még türelmesnek kell lennünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás