Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Justin Bieber meztelenül kapcsolta élőben egy rajongóját

Justin Bieber meztelenül kapcsolta élőben egy rajongóját

Színes

Justin Bieber meztelenül kapcsolta élőben egy rajongóját

Színes

BTP - 2020.03.26. 22:22

A lány azonnal látta mi történik, így elkerülték a még kínosabb pillanatot.

Február közepén érkezett meg Justin Bieber Changes című albuma, amit rengetegen hallgatnak, de csak otthon, mivel az énekesnek is le kellett mondani a fellépéseit. A turné dátumait persze megpróbálják átütemezni, amint stabilizálódott a helyzet, azonban ez még odébb van.

Bieber vegyesen kezelte a rajongóit, akadt rengeteg botránya a múltban. Volt olyan rajongó, akit megütött, mert az benyúlt a kocsijába és megérintette. Az énekes ki is volt égve, mesélt arról, hogy gyerekkorától a zeneipar diktálja a szabályokat az életében, és ez mély nyomokat hagyott benne. A depressziót sikerült a háta mögött hagynia, de Billie Eilisht is félti ettől, aki szintén túl fiatalon került a reflektorfénybe.

Bieber otthoni önkéntes karanténban van, így most tud foglalkozni a rajongóival két unatkozás között. Még egy élőzést is bevállalt az Instagram-oldalán, ahol válaszolt a követők kérdéseire, illetve olykor be is kapcsolta őket webkamerán keresztül.

Ennek sokan örülnének, kivéve egy lány, aki nem volt teljesen felöltözve, így gyorsan le is csúszott az ágyáról, vagy a kanapéról. Bibernek elsőre nem esett le a dolog, így csak ennyit reagált:

„Helló! Miért bujkálsz? Ez furcsa… Rendben, mindenestre örülök, hogy találkoztunk.”

A rajongó megúszta a helyzetet, mert szinte semmit nem lehet kivenni belőle. Később is csak a haja látszik, ahogy oldalról kukucskál, hogy veszi-e még a kamera.

Borítókép: LISA O'CONNOR / AFP