Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rolo túlságosan örült, hogy otthon van a gazdi – kificamodott a farka

Rolo túlságosan örült, hogy otthon van a gazdi – kificamodott a farka

Színes

Toronicza Péter - 2020.03.26. 08:38

A kutyus túl sokat csóválta.

Rolot biztosan rengetegen fogják sajnálni, de hát az kétségtelen, hogy a története kiüti mindenkinél a cukiságmérőt. A koronavírus-járvány miatt ugyebár nagyon sokan vannak most odahaza, tegyük hozzá helyesen, mert így tudjuk a legjobban visszaszorítani a megbetegedések számát. Nem csak az iskolások tanulnak otthonról, de amelyik cég csak tehette, az bevezette a home officet.

Emma Smitht is hazaküldték, aki Twitteren osztotta meg a tacskójának a sztoriját, aki túl sokat, és túl lelkesen örült a gazdinak.

„Nos, a kutyám annyira boldog volt, amiért mindenki itthon van a karantén miatt, hogy a farka egyszer csak leállt. Elmentünk az állatorvoshoz, aki megállapította, hogy farokficama van, annyira sokat csóválta.”

 

Emma megosztotta azt is, hogy Rolo jelenleg fájdalomcsillapítókat kap, és körülbelül egy hét múlva fog helyrejönni. A kutyus farka már mozog egyik oldalról a másikra, de felemelni még nem tudja.

A kommentelők megnyugtatták a gazdit, hogy ez nem egyedi eset, van olyan kutyus, akinek még a farka is eltört a nagy boldogságban. Rolónak mihamarabbi gyógyulást, reméljük ismét tud majd örülni Emmáéknak, de azért nem kell ennyire. 

Borítókép: Emma Smith - Twitter

Vissza a főoldalra.
Ment már a szádba tengervíz? Akkor ezeket az élőlényeket mind lenyelted! – fotó
Ment már a szádba tengervíz? Akkor ezeket az élőlényeket mind lenyelted! – fotó