promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rolo túlságosan örült, hogy otthon van a gazdi – kificamodott a farka
Borítókép:  Emma Smith - Twitter
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kutyus túl sokat csóválta.

Rolot biztosan rengetegen fogják sajnálni, de hát az kétségtelen, hogy a története kiüti mindenkinél a cukiságmérőt. A koronavírus-járvány miatt ugyebár nagyon sokan vannak most odahaza, tegyük hozzá helyesen, mert így tudjuk a legjobban visszaszorítani a megbetegedések számát. Nem csak az iskolások tanulnak otthonról, de amelyik cég csak tehette, az bevezette a home officet.

Emma Smitht is hazaküldték, aki Twitteren osztotta meg a tacskójának a sztoriját, aki túl sokat, és túl lelkesen örült a gazdinak.

„Nos, a kutyám annyira boldog volt, amiért mindenki itthon van a karantén miatt, hogy a farka egyszer csak leállt. Elmentünk az állatorvoshoz, aki megállapította, hogy farokficama van, annyira sokat csóválta.”

 [[kod1]]

Emma megosztotta azt is, hogy Rolo jelenleg fájdalomcsillapítókat kap, és körülbelül egy hét múlva fog helyrejönni. A kutyus farka már mozog egyik oldalról a másikra, de felemelni még nem tudja.

A kommentelők megnyugtatták a gazdit, hogy ez nem egyedi eset, van olyan kutyus, akinek még a farka is eltört a nagy boldogságban. Rolónak mihamarabbi gyógyulást, reméljük ismét tud majd örülni Emmáéknak, de azért nem kell ennyire. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás