promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„A túlsúly segíti a koronavírus terjedését” – Schobert Norbi új videója is nagy port kavart
Borítókép:  Schobert Norbert / Blikk.hu (Fuszek Gábor)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi most a koronavírus-járvány és az elhízás közötti kapcsolatot vizsgálja.

Az ország fitneszguruja, Schobert Norbert a Blikk információi alapján újabb videót készített az önkéntes karanténból, amiben ismét olyan dolgokat mondott, ami sokaknál kicsapta a biztosítékot, bár erre már fel volt készülve:

„Az elhízás és a túlsúly segíti a koronavírus terjedését, és a kritikus lefolyását”

– mondta Norbi, majd kiemelte, hogy egyáltalán nem arról van szó, hogy magát, vagy a termékeit reklámozza, pedig most ő is hatalmas gondban van, hiszen év végéig nem tud pénzt keresni, és több embert is el kellett már küldenie a kialakult helyzet miatt.

Állítása szerint őt az anyagiak most egyáltalán nem érdeklik, hiszen mindenki az életéért küzd, és kiemelte, hogy:

nemcsak az öregekre kell vigyázni a koronavírus-járvány idején, hanem a túlsúlyosokra is.

Ezek után megosztotta a közönségével, hogy a felesége, Rubint Réka esténként ingyenes, virtuális alakreform edzést tart az oldalán, amiben ő is segít, hogy az emberek ne maradjanak még otthon se mozgás nélkül. A videót pedig inspirálónak szánt üzenettel zárta:

„Gyerekek! Le kell fogyni, mozogni kell, egészségesnek kell maradni, hogy erősen fel tudjuk venni a harcot a koronavírus ellen. Utána, mikor vége ennek az egész nagy sz*rnak, akkor ezt az egész országot újra együtt fel tudjuk építeni, mert ezt az országot újra, együtt, fel kell építeni. És ehhez tornázni kell, és mozogni kell, és egészségesen kell táplálkozni”

Norbi kifejezte az aggodalmát az elhízott emberekért és a magyar gazdaságért, és a videó alapján azon lesz, hogy erőn felül segítsen, még úgy is, hogy az utóbbi időszakban történt botrányai miatt rengetegen megutálták őt, és elpártoltak tőle, illetve a termékeitől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás