promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene és tánc – így vidítják fel az embereket a rendőrök
Borítókép:  Twitter
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Spanyolországban kijárási tilalom van. Azért, hogy a helyzet könnyebben elviselhető legyen, a spanyol rendőrök is tesznek. Az utcán énekelve és táncolva segítik a lakókat Mallorcán.

Vannak olyan országok, ahol a koronavírus-járvány megfékezése érdekében kijárási tilalmat vezettek be. Ezek közé a nemzetek közé tartozik a spanyol, ahol csak abban az esetben lehet elhagyni a lakóingatlant, amennyiben élelmiszert kell vásárolni, gyógyszert kell beszerezni, fontos, halaszthatatlan teendője van az embernek vagy épp vészhelyzet adódik. Szóval röviden: indokolt esetekben. 

Abban, hogy a nehéz időszakot könnyebben át tudják vészelni az emberek, a spanyol rendőrség is próbál segíteni. Mallorcán a helyi erők énekelve és táncolva próbálnak örömöt csempészni a szürke, falakkal körülhatárolt mindennapokba.

„Énekelni jöttünk”

– szól fennhangon az egyik rendőr, mielőtt elkezdődne a mulatság.

A hatóság emberei egyénként egy ismert katalán gyerekdallal szórakoztatták a mallorcai lakókat, akik láthatóan élvezték az előadást. Mint a helyi lap megjegyzi, az ötletgazda az öttagú rendőrcsapat egyik embere, aki szabadidejében egy bandában énekel – olvasható az Indy100on.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás