promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tudtad, hogy egy vegán tovább bírja az ágyban, mint egy húsevő?
Borítókép:  Crop Trust
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Legalábbis a PETA ezt akarja elhitetni az emberekkel.

A PETA állatvédő szervezet bár jó célokat képvisel, néha iszonyatosan el szokott náluk gurulni a gyógyszer. A South Park elég keményen oda is szúrt nekik a 8-ik évad 8-ik epizódjában, amiben az amerikai elnökválasztást is kifigurázták.

Továbbra sem bántom sem a vegánokat, sem a húsevőket, de azt hirdetem, amit sok szakértő is mond, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz mindenre szüksége van a szervezetünknek. Ha húst-hússal eszünk egészségtelen, és fenntarthatóság szempontjából sem játszik, de ha csak zöldségeket fogyasztunk, és mellé egy csomó táplálékkiegészítőt szedünk, az sem a legjobb megoldás.

A PETA anno legyártott egy reklámot, ami elég sokaknál kiverte a biztosítékot. A kisfilmben osztott képernyőn két pár szeretkezik: a húsevő elég hamar befejezi a dolgot, de a vegán mester még bírja és bírja, mert a sok répától áll a répa. Ha ez még nem lenne elég, amíg a vegánok akcióznak, addig a húsevőnek a fejére ráesik egy légkondicionáló is. Miért? Hát mert húsevő. Minek fejezte be olyan hamar a szexet, akkor nem esett volna rá.

A PETA a reklámjával vicces akart lenni, de a marketingesei nem igazán gondolták át a dolgot. (Mint elég sokszor.) Pedig fizettek is volna, hogy a 2016-os Super Bowl alatt lemehessen a kisfilm, de hát az NFL elküldte őket melegebb éghajlatra, ahogy szokta. Persze tegyük hozzá, hogy az állatvédő szervezet néha direkt akar provokálni, de azt nagyon rosszul csinálják.

Most újra elővették a videót a koronavírus miatt, amihez ennyit írtak:

„Remélhetőleg egy vegán pasival vagy egy lakásban, így tovább fogod bírni a karantént.”

Ismét egy hatalmas mellélövés, mert innentől nem csak a reklám miatt kritizálják őket, hanem azért is, mert így állnak hozzá a helyzethez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás