Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Majka durván beszólt azoknak, akik képtelenek otthon maradni

Majka durván beszólt azoknak, akik képtelenek otthon maradni

Színes

Majka durván beszólt azoknak, akik képtelenek otthon maradni

Színes

Helmeczi Benjamin 16:16

A rapper eléggé besokallt.

Hiába hangsúlyozza naponta hatvanszor Győrfi Pál, hogy miért kell otthon maradnia azoknak, akik megtehetik, és hiába mondják el nap mint nap ugyanezt az operatív törzs tájékoztatóin is, ha az emberek egy bizonyos százaléka figyelmen kívül hagyja az utasításokat, és ahogy Kasza Tibi fogalmazott:

„tömött sorokban korzóznak a plázákban, tömve vannak a játszóterek, a fiatalok vírusbulikat tartanak”.

Ugyanezen akadt ki Majka, aki számos hazai hírességhez, énekeshez, és sportolóhoz hasonlóan azt hangoztatta már korábban is, hogy miért fontos az, hogy mindenki otthon maradjon. A rapper úgy érezte, ezúttal durvább, szókimondóbb stílusban nyomatékosítja a dolgot. Majka sorait változtatás nélkül közöljük!

„Azzal általában nem lenne baj, hogy némelyik ember hülye, mint a segg.. Azzal sem, hogy van egy csomó olyan fiatal, aki lazán gondolkodik, mert még éretlen. Esetleg egy bármilyen korú, akinek se kutyája, se macskája, és nincs kit féltenie.(magát meg nem szereti) De azt nehezen hiszem el ,hogy egy olyan társadalomban élünk, ahol az emberek képtelenek felfogni, mi történik a világban, pedig a két szemükkel láthatják az interneten. Hülyének lehet lenni... De nem most!!

Ezen a képen a velencei tó látható tegnapelőtt. Van még rajta egy csomó jól szituált, normálisan felöltözött, ember, akikről azt hinnéd megértik, hogy száguld feléjük egy vonat, és el kell ugrani előle, de nem bazdmeg!!!!... nem értik .. Bár lehet nem is kéne ilyen hasonlatokat mondanom, mert elkezdik a képen keresni a mozdonyt.

Csatolok egy másik képet is .. Lehet ez is felesleges, mert aki ezt a másik képet érti, az nem parádézik a tó parton a családdal.

!!!!!!!!!!!!!!!! MARADJ OTTHON !!!!!!!!!!!!!!”