Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kelemen Anna vetkőzéssel nyugtatja a karanténban rekedt rajongóit – videó

Kelemen Anna vetkőzéssel nyugtatja a karanténban rekedt rajongóit – videó

Színes

Kelemen Anna vetkőzéssel nyugtatja a karanténban rekedt rajongóit – videó

Színes

Baranyecz János 17:01

Az egykori Playmate igen pikáns szösszenettel mesélt az önkéntes karanténban töltött napjáról, aminek a hódolói biztos, hogy nagyon örültek.

A koronavírus-járvány idején egyre többen vonulnak önkéntes karanténba, hogy nehogy elkapják, vagy átadják másoknak a rohamosan terjedő betegséget. Nem csupán a külföldi celebek, de az itthoniak is komolyan veszik a helyzetet, ezért arra bátorítanak másokat is, hogy tegyék meg a vírus terjedése ellen a szükséges óvintézkedéseket:

mindenki maradjon otthon, kerülje a tömeget, és sűrűn mosson kezet szappannal.

Az egykori Playmate, Kelemen Anna, vagyis Annácska is önkéntes karanténba vonult a saját, és mások egészségének érdekében, de természetesen nem hagyja képek és videók nélkül a hűséges közönségét. Most például egy olyan pikáns felvételt rakott ki, ahol vetkőzés közben mesélt a napjáról:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sétálni friss levegőn csak szabad?! #rtlfokusz #breathefreshair #go #intothewild

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,

Aki nem bírja a bezártságot, annak érthető módon néha szüksége van egy kis kimozdulásra, csak az a lényeg, hogy olyan helyre menjünk, ami nem nevezhető zsúfoltnak. Ezt Kelemen Anna is tudja, de nem ez volt az első eset, hogy izgalmas tartalommal szolgált a rajongói számára:

Annácska az Instagram-oldalán folyamatosan betekintést enged a napjaiba, és a véleményét is elárulja az aktuális dolgokról, így szerinte is az a legjobb megoldás, ha az ember leginkább otthon marad, mivel ezzel segíthetünk jelenleg a leginkább.

Borítókép: Kelemen Anna / Blikk.hu