Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy kórházas sorozat az igazinak adta a bevethető eszközeit

Egy kórházas sorozat az igazinak adta a bevethető eszközeit

Színes

Egy kórházas sorozat az igazinak adta a bevethető eszközeit

Színes

Toronicza Péter 08:38

Ők nem tudnak jelenleg dolgozni berendezésekkel, hát mentsenek vele életeket.

A rezidens című széria 2018-ban indult hódító útjára az amerikai Foxon, nálunk pedig a Prime csatornán találkozhatott vele a hazai közönség. A sorozatfanatikus ismerősem, akik nézik, mind jó véleménnyel voltak róla. Sokadik orvosos széria, tényleg rengeteg van belőlük, de azért tudta hozni a szintet. Állítólag jobb, és egyedibb, mint A Grace klinika, de a Vészhelyzet nyomába azért nem tud érni. A népszerű Dokikat ne említsük velük egy lapon, mivel az szituációs komédia, ezek pedig drámák.

Azt tegyük hozzá, hogy ha nem lenne remek a sorozat, akkor nem tudna a harmadik évadnál tartani. Mostanság kegyetlenül elkaszálnak mindent, ami egy kicsit is kezd levegő után kapkodni, vagy a közönség elpártol tőle.  

A harmadik szezont már tudja nézni a rajongótábor, viszont lezárni még nem sikerült, mivel a stáb leállította a forgatást a koronavírus-járvány miatt, szóval a fináléra várni kell.  

Addig nem tétlenkedtek, azokat a valódi eszközöket, amiket a Chastain Park Memorial Hospital dolgozói használnak a sorozatban, átadták a valóban működő atlantai Grady Memorial Hospital számára, mivel nekik nagyobb szükségük van rá ebben a nehéz helyzetben.

A kórház egyik dolgozója, a reumatológus Karen Law kezdetben nem is hitt a szemének. Valamiféle csodára vártak, és az hirtelen megérkezett:

„Köszönjük a Fox csapatának ezt a nagylelkű adományt, beleértve a ruhákat, maszkokat, kesztyűket és mindazt, amire az egészségügyi dolgozóknak szüksége van a koronavírus megfékezése során.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

"Look for the helpers. You will always find people who are helping." . To the entire team @theresidentonfox, thank you for this incredibly generous donation of #PPE from your set, including gowns, masks, gloves, and all the things our healthcare workers need to provide safe care for our community during #COVID19. . Yesterday, I had a serious discussion with the residents about how, though supplies are low, a magical shipment of masks is unlikely to arrive. And yet, a magical shipment of masks DID arrive, in the form of this very generous gesture. This kind of community support means so much to our #frontlineproviders who are making many sacrifices to staff our hospitals and care for our community. . Thank you, @theresidentonfox and @foxtv for being helpers. We needed this kind of good news today. . PS: Sorry it's not a great pic, but the focus was not on the photo at the time. Similarly, the team @theresidentonfox are good citizens doing good deeds and not looking for a shout out. Though I encourage all to support The Resident and the great team behind the show and to pay their good deed forward any way you can. . #Hurstlife #residentlife #emoryIMresidents #lookforthehelpers #gratitude

klaw (@karen.ll.law) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Fox