promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Trónok harca sztárja is elkapta a koronavírust
Borítókép:  Kit Harington és Kristofer Hivju a Trónok harca című sorozatban / imdb.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hollywoodot is elérte a koronavírus: Tom Hanks, Idris Elba és Olga Kurylenko után Kristofer Hivju is elkapta a járványt.

A koronavírus hamar szinte világméretű aggodalmat okozott a gyors terjedésével, és már több kontinensen is jelen van a főleg lázzal, száraz köhögéssel és fáradtsággal járó betegség. Mostanra a hírességeket is elérte a járvány, és Olga Kurylenko, Idris Elba, illetve Tom Hanks után most egy újabb ismert színésznek lett pozitív a koronavírus-tesztje.

A Trónok harca című sorozat és a Halálos iramban 8 karakteres sztárja, Kristofer Hivju egy Instagram-bejegyzésben közölte a követőivel, hogy elkapta a koronavírust, de szerencsére jól van. Nála nem jelentkeztek durvább tünetek, csupán kicsit náthásnak érzi magát, de ettől függetlenül jelenleg is házi karanténban van Norvégiában a családjával, nehogy tovább terjesszék a betegséget.

A MovieWeb információi szerint a 41 éves színész azt tanácsolja, hogy önmagunkra és másokra való tekintettel:

„Legyünk nagyon óvatosak, mossunk kezet, tartsuk meg az 1,5 méteres távolságot, vonuljunk karanténba és kövessük a hivatalos utasításokat a vírus megállításának érdekében”.

A bejegyzését megrohamozták a rajongók és a Trónok harcából ismert kollégái is, így többek között John Bradley West, Bella Ramsey, Carice Van Houten, Pilou Asbaek, Nathalie Emmanuel és Liam Cunningham is írtak pár kedves, támogató kommentet.

Kristofer Hivju hamarosan a Netflixen látható Vaják című fantasy sorozat második évadjában fog feltűnni, de annak a produkciónak a munkálatait is felfüggesztették a koronavírus miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás