Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Trónok harca sztárja is elkapta a koronavírust

A Trónok harca sztárja is elkapta a koronavírust

Színes

A Trónok harca sztárja is elkapta a koronavírust

Színes

Baranyecz János 15:45

Hollywoodot is elérte a koronavírus: Tom Hanks, Idris Elba és Olga Kurylenko után Kristofer Hivju is elkapta a járványt.

A koronavírus hamar szinte világméretű aggodalmat okozott a gyors terjedésével, és már több kontinensen is jelen van a főleg lázzal, száraz köhögéssel és fáradtsággal járó betegség. Mostanra a hírességeket is elérte a járvány, és Olga Kurylenko, Idris Elba, illetve Tom Hanks után most egy újabb ismert színésznek lett pozitív a koronavírus-tesztje.

A Trónok harca című sorozat és a Halálos iramban 8 karakteres sztárja, Kristofer Hivju egy Instagram-bejegyzésben közölte a követőivel, hogy elkapta a koronavírust, de szerencsére jól van. Nála nem jelentkeztek durvább tünetek, csupán kicsit náthásnak érzi magát, de ettől függetlenül jelenleg is házi karanténban van Norvégiában a családjával, nehogy tovább terjesszék a betegséget.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Greetings from Norway! Sorry to say that I, today, have tested positive for COVID19, Corona virus. My familiy and I are self-isolating at home for as long as it takes. We are in good health - I only have mild symptoms of a cold. There are people at higher risk for who this virus might be a devastating diagnosis, so I urge all of you to be extremely careful; wash your hands, keep 1,5 meters distance from others, go in quarantine; just do everything you can to stop the virus from spreading. Together we can fight this virus and avert a crisis at our hospitals. Please take care of each other, keep your distance, and stay healthy! Please visit your country's Center for Disease Control's website, and follow the regulations for staying safe and protecting not just yourselves, but our entire community, and especially those at risk like the elderly and people with pre-existing conditions. @grymolvaerhivju #fightcorona #solidarity #takecare #folkehelseinstituttet Thanks to @panoramaagency

Kristofer Hivju (@khivju) által megosztott bejegyzés,

A MovieWeb információi szerint a 41 éves színész azt tanácsolja, hogy önmagunkra és másokra való tekintettel:

„Legyünk nagyon óvatosak, mossunk kezet, tartsuk meg az 1,5 méteres távolságot, vonuljunk karanténba és kövessük a hivatalos utasításokat a vírus megállításának érdekében”.

A bejegyzését megrohamozták a rajongók és a Trónok harcából ismert kollégái is, így többek között John Bradley West, Bella Ramsey, Carice Van Houten, Pilou Asbaek, Nathalie Emmanuel és Liam Cunningham is írtak pár kedves, támogató kommentet.

Kristofer Hivju hamarosan a Netflixen látható Vaják című fantasy sorozat második évadjában fog feltűnni, de annak a produkciónak a munkálatait is felfüggesztették a koronavírus miatt.

Borítókép: Kit Harington és Kristofer Hivju a Trónok harca című sorozatban / imdb.com