promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álarcos énekes: Istenes Bence exe van a Nyuszi-maszkban?
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Álarcos Énekes legutóbbi adásában kiderült, a Nyuszi-maszk mögött megbújó személy korábban randevúzott Istenes Bencével. A nyomozók persze azonnal elkezdtek élcelődni a műsorvezetővel, akit ez egyáltalán nem zavar.

Az RTL Klub showműsorának, az Álarcos Énekesnek a hatodik adásában a legjobb hat közé kerülés volt a tét, amely végül a Krokodilnak, a Fagyinak, a Nyuszinak, a Robotnak, a Kutyának és a Polipnak sikerült. Míg a Páva lelepleződött.

A hatodik adás során több érdekesség is történt. A Nyuszi-maszk mögött megbújó személy például azt az információt adta magáról, hogy korábban randevúzott Istenes Bencével. (A szabályzat tartalmazza: nem minden megadott infomáció felel meg a valóságnak.) Nem is kellett több a nyomozóknak, azonnal élcelődni kezdtek Istenes Bencén. Bár az is igaz, szinte nem telik el úgy adás, hogy ne legyen egy-egy vicces megjegyzés a műsorvezető előéletére vonatkozóan.

Hosszú az a lista, hogy Bencének hány RTL-eshez volt köze – mondta ezúttal Sebestyén Balázs.

A Blikk rá is kérdezett arra Istenesnél, zavarja-e mindez, főként úgy, hogy párja, Csobot Adél ott ül a nyomozók között.

„Mi ezzel itthon is poénkodunk, ezért egyáltalán nem zavaró, ha a többiek néha stuffolnak ezzel. Adél is nagyon jól kezeli a helyzetet, nincs emiatt feszültség köztünk. A nyomozók ismerik a múltamat, szeretünk ezzel játszani, de azt gondolom, most a Nyuszi beszólása volt eddig a legjobb. Szerintem ez a nézőknek is vicces, legalábbis amikor mi visszanézzük az adásokat, akkor ugyanolyan jót nevetünk, mint munka közben. Adél pedig mindent tud rólam, nincsenek titkaink egymás előtt, sőt ő sokkal többet tud rólam és a múltamról, mint a nyilvánosság. Szóval, amit látnak a nézők, hogy mi ezen jót nevetünk, az valóban így is van"

– fogalmazott a műsorvezető a bulvárlapnak. Egyúttal arról is beszélt, hogy szerinte a Nyuszi-maszk mögött Fésűs Nelly, Koós Réka vagy Pásztor Anna bújhat meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás