promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Karanténba vonult Dallos Bogi és Puskás Peti
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sztárpár nemcsak saját maguk, de embertársaik egészségének érdekében hozta meg ezt a döntést.

A koronavírus-járvány miatt többen döntenek úgy, hogy nemcsak a saját, de családjuk, barátaik, és embertársaik érdekében önkéntes karanténba vonulnak, és inkább otthon maradnak. Hasonló döntést hozott korábban Mikó Fanni, miután hazatért Olaszországból.

Nem sokkal később Máthé Erzsi, a Nemzet Színésze is bejelentette, hogy otthon marad.

Az évek óta Olaszországban élő Cicciolina pedig nemcsak, hogy nem hagyja el az otthonát, de már a végrendeletét is megírta.

Legutóbb Dallos Bogi és Puskás Peti közölték a közösségi oldalukon a döntésüket, hogy lemondták minden teendőjüket és programukat, továbbá családjuk, barátaik, a közösség, valamint saját maguk egészségének érdekében önkéntes karanténba vonulnak. Bogi szavait változtatás nélkül közöljük:

„Sziasztok! Mi ketten Petivel azok közé az emberek közé tartozunk, akik állandóan úton vannak, és imádnak programozni. Most viszont úgy döntöttük, hogy lemondjuk a maradék teendőinket, és otthon maradunk. Úgy érezzük, hogy ezzel tudjuk a legtöbbet tenni a szeretteinkért, közösségért, és magunkért, illetve így érhető el, hogy minél előbb normalizálódjon a helyzet. Ha kivetelezhető ez számotokra is, akkor maradjatok otthon. Minél kevesebb emberrel találkozunk, annál kevésbé terjed a vírus. Vegyük komolyan, és tartsuk be a megelőzésre vonatkozó utasításokat!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás