Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Majka bement a patikába, és teljesen felháborodott

Majka bement a patikába, és teljesen felháborodott

Színes

Majka bement a patikába, és teljesen felháborodott

Színes

Helmeczi Benjamin 10:10

Majka teljesen jogosan akadt ki.

A koronavírus mindenkire hatással van, azonban a zenészek és az előadók nem akarják cserben hagyni a közönségüket. Néhányan online közvetítéssel juttatnák el a koncertet a rajongóikhoz, mint például Majkáék.

A rapper-műsorvezető nemrég egy patikába tért be, hogy vegyen néhány dolgot, majd meglátta, hogy van arcmaszk is. Mikor meglátta, hogy mennyibe kerül, teljesen kiakadt.

„Bementem venni egy két dolgot a patikába, ahol nagyon kedvesek voltak velem(mint mindig)de sajnos nem olyan jó kedvűen jöttem ki mint szoktam ... Elárulom .... 38.000ft .. (tehát harmincnyolcezer) Az a maszk ami egyébként nagyjából majdnem ingyen kéne legyen. Nem adtam vissza csak azért ,hogy tudjak egy face posztot csinálni róla, és elmondjam az embereknek, hogy bizony a gyógyszertárak gátlástalan tulajdonosai miből,és hogyan nyerészkednek. Szabadpiac van, de sok dolog megváltozik veszélyhelyzetben. Például az emberek türelme...!!!!”

Majka időközben módosította a posztját, mert úgy vélte, jogosan borulnának ki a karitatív módon üzemelő gyógyszerárak tulajdonosai. A kereskedőknek viszont azt üzente, hogy patkányság ennyiért adni az arcmaszkokat.

Borítókép: TV2