Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Durva intézkedés: elzárták az Exatlon Hungary versenyzőit

Durva intézkedés: elzárták az Exatlon Hungary versenyzőit

Színes

Durva intézkedés: elzárták az Exatlon Hungary versenyzőit

Színes

Helmeczi Benjamin 13:13

Fegyveres őrök vigyáznak az exatlonistákra és a stábra.

A koronavírus már a Dominikai Köztársaságban is megjelent, ahol az Exatlon Hungary is zajlik. A Ripost felkereste a TV2-t, hogy a versenyzőkről és a helyszínen forgató stábról érdeklődjön.

A csatornától azt az információt kapták, hogy mind a műsorvezető, mind az exatlonisták jól vannak, és mindent óvintézkedést megtesznek, hogy a vírus ne juthasson be a forgatási területre.

„Az Exatlon Hungary forgatása a versenyzők és a televíziós csapat részvételével a Dominikai Köztársaságban egy fegyveres őrökkel védett, elzárt területen zajlik, ahol a magyar stáb nem érintkezik idegenekkel, zavartalanul, kellő körültekintéssel és elővigyázatossággal folynak a felvételek. A versenyzőkre – és a stábtagokra is – egy kitűnően felkészült nemzetközi orvosi csapat vigyáz, komolyan felszerelt kórházi háttérrel, ahol a koronavírus tesztelésre is felkészültek. Természetesen folyamatosan figyeljük a vírushelyzetet és konzultálunk a helyi illetékesekkel”

A legutóbbi adásban a Bajnokok csapatának tagja, Kocsis Alexandra távozott a versenyből, akit előre felkészítettek a magyarországi helyzetre. Az Arnold Classic győztes fitneszmodell amint hazaért, önkéntes karanténba vonult.

„Minden előírást szigorúan betartottam, nem érintkeztem senkivel, sem a reptereken, sem pedig a járatokon, és mindvégig viseltem maszkot is, illetve használtam kézfertőtlenítőt, ha hozzá kellett érnem valamihez”

- fogalmazott a lapnak Alexandra.

Borítókép: TV2