promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy 13 éves srác pénzért árulta társainak a kézfertőtlenítőt
Borítókép:  SAM GREENWOOD / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A koronavírus új piaci réseket nyit meg az iskolában is.

Nem kellemes a helyzet, nagyon jól érzi magát Európában a koronavírus, de ez mindig szül érdekes sztorikat is. Igyekszem követni mindet, mivel jókat lehet derülni a témában.

A legutóbbi sztori az volt, hogy Japánban is WC-papír krízis van, mivel megy a spájzolás, és az emberek lepakolták a polcokról a toalett-papírt. Egy boltos mesélt arról, hogy mindig ellopták még a mellékhelyiségből is a gurigákat. Azonban a japánok babonások, ő kitett egy átkot, és azóta már senki sem mer lopni, lehet már törölni se.

 [[cikk2]]  

Az új történet középpontjában a 13 éves Oliver Cooper nevű fiúcska áll. Az édesanyja, Jenny Tompkins osztotta meg a Facebook oldalán, hogy Oliver már 10:53-kor bebaktatott az ajtón. Kérdezte is magától mi folyik itt, az iskola 3-ig tart.

A kis Olivert hazaküldték, mivel 50 pennyért árult egy kis nyomásnyi kézfertőtlenítőt a többieknek. Természetesen beadta mindenkinek, hogy ha nem veszik meg, akkor jön a koronavírus. Jenny elárulta azt is, hogy nehéz lesz így megbüntetni Olivert, mert az édesapja csak azért hívta fel a munkából, hogy elmondhassa neki: egy kib.szott legenda vagy fiam!

Oliver 9 fontot tudott összeszedni, amiből vett magának egy Doritos mutipacket, a többit pedig félretette kebabra. Hát, üzletből és piacfelismerésből ötös.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás