Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Gabinak elege lett: „Rohadt nagy sz.rban vagyunk mi is”

Tóth Gabinak elege lett: „Rohadt nagy sz.rban vagyunk mi is”

Színes

Tóth Gabinak elege lett: „Rohadt nagy sz.rban vagyunk mi is”

Színes

Helmeczi Benjamin - 2020.03.12. 13:50

Az énekesnő kiakadt azokra a kommentelőkre, akik szerint a szórakoztató iparban dolgozókat nem érintik anyagilag a járvány miatt bevezetett szabályok.

Tóth Gabi a csalad.hu-n blogol a szülés utáni depresszióról, a tapasztalatairól, és az élményeiről, azonban az Instagram-oldalára is folyamatosan posztol arról, hogy milyen édesanyának lenni.

Az énekesnő nemrég a koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzetre reagált a Facebook-on, amiben egyben eloszlatta az egyik legnagyobb tévhitet a szórakoztatóiparban dolgozókról, emellett felhívta a figyelmet arra, hogy miért nagyobb veszteség az, ha valaki hosszú ideig nem tud bemenni dolgozni a betegség miatt, mintha két hétig otthon maradna.

Tóth Gabi azóta törölte a posztot, de a szövege megmaradt, amelyet vátoztatás nélkül közlünk.

„Kedves emberek! Sokan azt gondolják, hogy nekünk milyen könnyű mert ismertek vagyunk, tele vagyunk emiatt »lóvéval« és mi megtehetünk bármit mert tuti félre van téve sokmilla a számlánkon! Ez a legnagyobb tévhit amit rólunk hisznek! A mi munkánk konkrétan 1 nap alatt szűnt meg és ki tudja mikor fogunk újra pénzt keresni! Azért mert sok celeb azt a látszatot mutatja, hogy mennyire tehetősek, amellett hogy egy lufi az egész és nem valós kép, mindenkit megbélyegeznek ezáltal! Emiatt hiszitek sokan azt rólunk, hogy milyen tehetősek vagyunk!

Nekünk a rendezvények a munkahelyünk és sajnos szezonális ami azt jelenti, hogy semmi fix havi bevételünk nincs! Amennyit tudsz dolgozni, annyit kapsz.. tehát kérem most minden ilyen rosszízű »nekem/nekünk milyen könnyű« kommentet mellőzni mert nem sajnáltatásból írom ezeket a sorokat hanem őszintén vállalva, hogy rohadt nagy szarban vagyunk mi is akiknek nem tudni meddig nem lesz munkánk!

Ettől függetlenül is gondolom azt, hogy ha a szerencséseknek akiknek megmaradt a munkája és bemegy dolgozni, ne adj isten megbetegszik akkor utána nagyon nagyon hosszú ideig nem fog tudni dolgozni ami nagyobb veszteség mintha az ember otthon próbál maradni 2 hetet! Vigyázzunk egymásra mert mindnyájunknak fontos dolgozni ahhoz, hogy az életünk tovább mehessen betegség nélkül!”

Borítókép: Velvet