Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Cicciolina már a végrendeletét is megírta, annyira fél a koronavírustól

Cicciolina már a végrendeletét is megírta, annyira fél a koronavírustól

Színes

Cicciolina már a végrendeletét is megírta, annyira fél a koronavírustól

Színes

Helmeczi Benjamin 18:48

Az egykori pornószínésznő több hétre elegendő élelmiszert vásárolt fel.

Staller Ilona hosszú évek óta él már Olaszországban, a koronavírus-járvány miatt azonban veszélybe került a megélhetése, a legtöbb fellépését lemondták. A 67 éves egykori pornós azonban jobban félti az életét az anyagi helyzeténél, napok óta nem meri elhagyni a lakását.

„Nagyon félek a betegségtől! Rengeteg itt a halott, este hat után a kijárási tilalom enyhébb formája lépett érvénybe, bezárnak az éttermek, mozik, semmilyen nyilvános hely nincs nyitva. A kórházakban már nem férnek el a koronavírusos betegek, és a fiatalokat mentik, az idősekről, mint én, úgy hallom, lemondanak. Így viszont úgy érzem, veszélyben vagyok, pedig szeretném megélni, hogy nagymama legyek!”

– fogalmazott Cicciolina a Blikknek.

Ilonát később a hot! magazin is megkereste, akiknek már a végrendeletéről beszélt:

„Ennél borzalmasabb helyzetet még soha nem éltem meg! Remélem, hogy életben marad mindenki, akit szeretek, és kívánom, hogy mihamarabb legyen vége ennek a járványnak. Vannak, akik már a végrendeletüket is megírták a vírus miatt, annyira félnek. Ezen már én is túl vagyok. Bízom a legjobbakban!”

A szórakoztatóiparban dolgozók helyzetéről nemrég Tóth Gabi is posztolt a Facebook-oldalára, amiben az egyik legnagyobb tévhitet is el akarta oszlatni.

Borítókép: Velvet