promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljes összeomlás: kiesett az Exatlon Hungary legesélyesebb versenyzője
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nemcsak az exatlonistákat, de a nézőket is meglepte a párbaj kimenetele.

A csütörtöki Végjáték után nyilvánvalóvá vált, hogy a Bajnokok közül fog valaki távozni a versenyből. A leggyengébb statisztikával rendelkező játékosként ismét Tóth Dávid kényszerült Párbajozni, azt azonban Busa Gabinak kellett eldöntenie, hogy ki legyen az ellenfél.

Végül a Bajnok olyan döntésre jutott, amire talán senki sem számított: a legerősebb férfi játékost választotta, Mórádi Zsolt személyében. Kempf Zozo azt mondta, felkészült arra, hogy neki kell kiállnia Dávid ellen, ezért is lepte meg őt is, mikor meghallotta Zsolt nevét. A Párbaj előtt még leült beszélni Gabival, aki elmondta, hogy muszáj volt változtatni az eddigi taktikán, mert azt akarja, hogy erősebben térjenek vissza a Villába a harc után.

Éppen ezért omlott össze mindenki, de leginkább Gabit viselte meg, mikor Zsolt elvesztette a Párbajt. Az ő kiesésével nemcsak a Bajnokok vesztették el a csapatuk legerősebb tagját, de az Exatlon Hungary is elvesztette az egyik legesélyesebb játékosát. Zsolt elsőként a Ripost-nak nyilatkozott a Párbaj után:

„Miután csütörtökön elvesztettük a Végjátékot, tudtam, hogy itt nem lesz sem jó döntés, sem pedig olyan ember, aki megérdemelné a kiesést. Szerintem Zozoval és Dáviddal kivételesen erős hármast alkottunk, hiszen folyamatosan fejlődtek, javult a statisztikájuk. Tudtam, bárhogy is lesz, nehéz lesz a csapatunk számára.”

Zsolt elmondta, hogy mindig is a csapat érdekeit nézte, ennek ellenére kicsit csalódott az eredmény miatt, mert szívesen maradt volna még a versenyben:

„Hosszabb távra terveztem, de hát olyan helyzetbe került a csapat, hogy nem volt más választásunk. A játék ezen szakaszában még nem szabadott az egyéni teljesítményekre gondolni...”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás