promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajdú Péter félpucéran tört rá az amerikai szépségkirálynőre
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zuleyka Rivera végül kötélnek állt, és interjút adott.

Korábban hírt adtunk róla, hogy a Hell Energy Magyarország Kft. egy újabb reklámfilmet forgat Bruce Willis-el, akinek partnere a 2006-os Miss Universe, Zuleyka Rivera, aki a Despacito klipje miatt lett ismert.

Az Amerikában lezajlott kétnapos forgatáson jelen volt Hajdú Péter és az indirekt.hu stábja is. A műsorvezetőről egy szállodában készült felvétel, amin félpucéran, itallal a kezében bekopogtatott a szépségkirálynőhöz. Zuleyka amint ajtót nyitott Hajdú Péternek, azonnal rá is vágta.

A műsorvezetőnek végül sikerült elérnie, hogy a szépségkirálynő interjút adjon neki, és azt ígérte, hogy Bruce Willis-el is megpróbál néhány szót váltani.

„Nem gondoltam volna, hogy a világsztárok ennyire közvetlenül fognak velünk viselkedni. Zuleyka annyira jó fej volt, hogy már a forgatás alatt kérdezgette, hogy honnan jöttünk és mit csinálunk. Az interjút után arról beszélgettünk, izgul-e, hogy egy olyan világsztárral kell együtt forgatnia, mint Bruce Willis? Akkor mondta, hogy neki mindegy, hogy egy magyar producerrel forgat, vagy a világ legkeresettebb akció színészével, ő mindenhogy élvezi a munkát. Ekkor kérdeztem meg, hogy forgatna- e velem egy jelenetet, amibe azonnal belement. Ez a forgatás lesz életem egyik legjobb sztorija, mert amikor először kinyitotta az ajtót Zuleyka, annyira elkezdett nevetni, hogy a könnye is kicsordult. Ezért meg kellett ismételni a felvételt”

- fogalmazott Hajdú Péter.

A szépségkirálynővel készült interjú hamarosan felkerül az indirekt.hu-ra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás