promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elkezdtek zaklatni egy 13 évest, mert szeret olvasni
Borítókép:  cals_book_account
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azonban az internet népe is szeret olvasni, szóval keményen visszavágtak a szekálóknak.

Hát, az már elég durva, ha ott tartunk, hogy azért kezdenek el valakit piszkálni, mert szeret olvasni. Én azt hittem a kockaság manapság már menőnek számít. Remélem nem tévedtem, mert akkor én már marhára nem vagyok menő. (Vagy sosem voltam…)

A megfélemlítés, vagyis angol szóval bullying ellen már rengetegen lépnek fel, nagyon is helyesen. Hála égnek egyre több pozitív történetet hallunk, és akadnak olyanok is, amikor már sztárok védenek meg gyerekeket, annyira felmegy bennük a pumpa. Most ennél is jobb dolog történt, mert a 13 éves angliai Callum Manningot az egész internet védte meg.

A kisfiú indított egy nagyon aranyos Instagram oldalt cals_book_account névvel. Ide elkezdte feltenni azokat a könyveket, amiket szívesen olvas, olvasott. Stephen King Ragyogásáról például ezt írta:

„Szerintem az egyik kedvenc könyvemmel fogok indítani. Ez a könyv volt az első, amit egy nap alatt elolvastam. Tíz éves voltam. Szóval igen, nagyon féltem tőle.”

Az iskolatársai ráleltek erre a fiókra, és elkezdték őt szívatni. Még egy külön csoportot is létrehoztak, amihez Callumot is hozzáadták, hogy lássa, mikkel piszkálják. Gondolom a többség kifigurázta szegényt.

A történetet Callum nővére megosztotta, és az internet népének nem is kellett több. Nem a zaklatókat kezdték el darabokra szedni, hanem a kisfiú Instagram oldalát kezdték el bekövetni, plusz támogatják Callumot. Sokan írnak neki olyan emberek, akiket szintén zaklattak régen, hogy erőt adjanak neki.

A cals_book_account már 353 ezer követőnél tart, de óránként súlyosan nő ez a szám.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás