promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Otthagyta a sulit, és ő lett a hereszőrnyíró király
Borítókép:  GQ - Circe Hamilton/Triangle News
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Talán az még viccesebb, hogy az illetőt Tyler Ballnak hívják.

A vállalkozás is Balls néven fut, ami olyan piaci rést használt ki, amivel nem sok embernek lenne kedve foglalkozni. Pedig igény volt, valamint van is az intimszőrzet nyírásra, és ez Tylernek fel is tűnt.

Története 17 évesen kezdődött, amikor nem igazán vonzotta semmi az üzleten kívül. Sok sikeres vállalkozó nem járt egyetemre, hogy belevághasson az álmába, azonban Tylernek csak az járt a fejében, hogy semmi kedve továbbtanulni.

A szülei próbálták noszogatni, de a fiú ragaszkodott ahhoz, hogy valamilyen üzletben legyen sikeres. Kötöttek egy megállapodást az édesapjával: ha megkeres 100 ezer fontot, és azt félre tudja tenni, akkor nem kell továbbtanulnia. Ez azért nem kevés összeg, átszámítva 38 és félmillió forint.

Először jött a netes kereskedés: iPhone fülhallgatók, napszemüvegek, de hát ebből megélni se nagyon tudott volna, így kellett valami áttörés. Ezután meglátta a testvérét, aki egy ollóval lépkedett a fürdőszoba felé. Tyler mondta, hogy ne már, komolyan egy konyhai ollóval akarja csinálni ezt az egészet? Veszélyes dolog, pont ezért keresett rá, hogy van-e valamilyen eszköz, ami erre van kifejlesztve.

Ma már természetesen az összes nagy gyártó kínál ilyet, azonban akkor még nem volt semmi, így a fiúnak jött a nagy megvilágosodás. Minden profi tudja a legfőbb szabályt az üzlet világában: találj valami olyan terméket, ami még nincs a piacon, de igény van rá. Tyler talált, és ez lett az áttörés, hogy otthagyhassa a tanulást.

Az édesapja barátja, Matt Edge segített neki belevágni az üzletbe, azóta pedig 150 országban vannak jelen a Balls intimszőrnyírói. Mondanom sem kell, hogy ezzel nem csak 100 ezer font van a bankszámláján jelenleg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás