promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka egykori ózdi barátai ki-be járnak a börtönből
Borítókép:  Majka. Forrás: Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka Peller Mariann vendége volt a Sorsunkban a gyerekeink jövője című estén – írja a Bors.

Majoros Péter, azaz Majka élete gyökeres fordulatot vett, amikor bekerült a Való Világba, és nevét megismerhette az ország.

Azonban Peller Mariannal nem az elmúlt tizennyolc, hanem az azt megelőző évekről is beszélgetett, amelyen részt vett még Domján András hipnotizőr is. Az este legfontosabb gondolatait pontokba szedtük:

  • „Nem titok, hogy életem nagy részét sokáig a barátaimmal, az utcán éltem. Pa­nelgyerekek voltunk, és kisebb hadsereget verbuváltunk délutánonként, aztán a szüleim válása után elköltöztünk Ózd másik részére. Ekkor baráti társaságot is váltottam, és az új társaság, így visszagondolva, nagyon veszélyes csapat volt. Mára a kilencven százalékuk ki-be jár a börtönből, sokan életellenes bűncselekmények miatt.”
  • a húzosabb időszakok most is eszébe jutnak, és szerencsésnek érzi magát, hogy nem jutott akkori barátai sorsára.
  • „Van bennem egyfajta félelem, hogy soha többé nem akarok csóró lenni, és visszakerülni oda, ahonnan jöttem.”
  • ezzel párhuzamosan természetesen arra is figyel, hogy gyermekei milyen környezetben nőnek fel.
  • „Hangos voltam, mindenben benne voltam, de mindig tudtam, hogy vannak határok. Volt bennem egy egészséges gát, de fiatalon sok esetben nehéz jól dönteni. Ezért is költöztem el a családdal a belvárosból egy csendesebb környékre, Fótligetre. Ugyanis tudom, ha Marián és Olivér ezzel a Majoros-féle vérmérséklettel a XIII. kerületi lakótelepen nő fel, az nekem rövid távon agyvérzést és infarktust okoz.”
  • „Ez kimaradt. Mi éltünk bele… De félreértés ne essék, ennek a vidéki létnek, és a nyolcvanas-kilencvenes évek gyerekkorának, azért megvolt a maga szépsége is.”
  • egy ismerőse, aki tanárként dolgozik, egyszer azt mondta Majkának, hogyha olyan családba születik, ahol a szülők elvárásokat is megfogalmaznak a gyerekük felé, akkor most Majoros Péter egy jónevű ügyvéd vagy ismert politikus lenne.
  • természetesen a zenésznek is vannak rosszakarói, ilyenkor azért Majka is el szokott gondolkodni az élet nagy kérdései, esetleg azon, hogy mit csinál jól vagy rosszul: „Folyamatosan, naponta csatákat vívok a fejemben, ami nálam például szívproblémákat okoz.”
  • azonban az életet nem kell „túlagyalni”.

2007@doma_schrank #mikolatibi

A post shared by Peter Majoros (@majesz187) on

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás