Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vajna Tímea néhai férjét látta meg egy felhőben – fotó

Vajna Tímea néhai férjét látta meg egy felhőben – fotó

Színes

Vajna Tímea néhai férjét látta meg egy felhőben – fotó

Színes

Helmeczi Benjamin - 2020.03.03. 10:50

Szerelmes fotót posztolt Andy Vajna özvegye.

Miután felfedte magát a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpadában, Vajna Timi visszautazott Los Angelesbe, és nem sokkal később újdonsült párja, Zoltán is utána ment, hogy építsék a kapcsolatukat. Andy Vajna özvegye úgy fogalmazott, megjósolták neki, hogy a jövendőbelijét néhai férje révén fogja megismerni.

Timiről és Zoltánról először a Fiumei Sírkertben készült közös fotó, amikor a családtagokkal együtt kilátogattak Andy Vajna sírjához. Akkor még csak pletykaként kezeltük a hírt, hogy az özvegy újra szerelmes.

Mostanra viszont bebizonyosodott, hogy tényleg több van köztük, mint barátság. Ezt maga Tímea is megerősítette a Story magazinnak.

„Úgy vettem észre, már egy picit nyitottabb vagyok egy párkapcsolatra, ami nagyon jót tesz. Zolival a barátságból kezdett kialakulni valami sokkal több. Amerikába is kijön utánam, aztán majd meglátjuk a folytatást”

Timi nemrég egy közös képet is közzétett, amin a malibui Nobu étterem teraszán ölelik egymást Zoltánnal. A hozzá mellékelt szövegben pedig felhívja a figyelmet a felhőkre, amelyben néhai férje figyelő tekintetét látta meg.

„Köszönöm, hogy segítesz nekem lelkileg... Sose gondoltam volna, hogy a barátságból kialakulhat egy olyan mély kötelék, ami megérint és átfordulhat egy teljesen más irányba... A képeket visszanézve vettem észre, hogy az ég is mosolyog”

Borítókép: Life

Legolvasottabb hírek