promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stohl András magánéleti titkairól beszélt
Borítókép:  Stohl András. Forrás: tv2.hu.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Stohl András egy színpadi beszélgetés keretein belül beszélt édesapjához fűződő viszonyáról, és Sebestyén Balázsról is szót ejtett.

Egy tavaly őszi interjúban Stohl András elárulta, hogy mikor fog harmadszorra is megnősülni.

Stohl András Kadarkai Endre vendége volt a Hatszín Teátrumban az Arckép élőben színpadi beszélgetés keretein belül – írja a Blikk. A lap szerint a színész felelevenítette az édesapjával való viszonyát:

„Apukám rendkívül szigorú ember volt, rendkívül következetes volt és rendkívül váratlan. Kisgyerekként egyszerre szerettem, féltem tőle és tiszteltem. Nem tudtam olyat kérdezni tőle, amire ne tudta volna a választ. Erős fizikumú ember volt, kemény apa volt. (...) Nem volt más választása, mert nagyon hiperaktív gyerek voltam. Akkor azt mondták, eleven... Apu mindig szólt, »Bandi, Bandi, pofon lesz a vége!« És én elmentem addig, amíg volt pofon.”

Stohl András el is sírta magát, amikor az édesapja szóba került. A családdal és az anyagi helyzettel kapcsolatban is elmondott egy történetet a színész, a kölcsönadott forintok jelentős részét napjainkig nem kapta vissza:

„Nekünk mindig pont annyi pénzünk volt, hogy a hónap végére elfogyott. Számtalanszor láttam, hogy az utolsó két-három napra nem jutott, ezért anyám beadta a zaciba a nyakláncát. Akkor megfogadtam, hogy ha tőlem bárki kölcsönkér, mindig adni fogok. Egy kisebb vagy közepes lakás árát kölcsönadtam már az életemben. Egy ideig próbáltam jelezni a kölcsönt élvezőknek, hogy ideje lenne törleszteni.”

Megkerülhetetlen kérdés volt Stohl András és Sebestyén Balázs viszonya. A Rádió 1-es műsorvezető többször is beszólt a színésznek, amióta Stohl az RTL-től átigazolt a TV2-höz. A konfliktus forrását még a Való Világos időkben kell keresni, ekkor egy élő műsor alatt Balázs parodizálta Stohl jellegzetes, a szavazást lezáró mozdulatát. A színész eddig még nem válaszolt a rádiós műsorvezető beszólogatásaira:

„Soha nem fogok semmi rosszat mondani Balázsról, mert nem vagyok ilyen.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás