Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Letartóztatták Steven Spielberg pornózni készülő lányát

Letartóztatták Steven Spielberg pornózni készülő lányát

Színes

Letartóztatták Steven Spielberg pornózni készülő lányát

Színes

Toronicza Péter 19:49

Ettől még Mikaela Spielberg felnőttvideós karrierje nem került veszélybe.

Spielberg lánya körül forogtak mostanában a bulvárhírek. Igazából a rendező gyerekeiről nem sok mindent tudunk: hét van neki, ebből négy saját, három pedig adoptált, Mikaela pedig az utóbbihoz tartozik. Neki nehéz gyermekkora volt, depressziótól szenvedett, és elvileg sok zaklatásnak is volt kitéve, ami érthető módon nem Spielberg körében történt.

A rendező lánya nem olyan rég robbantotta be a nagy hírt, hogy pornózásba kezd. Sugar Star néven találkozhatunk majd vele elvileg a PornHubon. Úgy döntött csakis szólóvideókat vállal be, mivel tekintettel van a vőlegényére, Chuck Pankowra, aki amúgy profi dartsozó.

Spielberg állítólag azt mondta a közeli köre szerint, hogy nem igazán érti a lánya döntését, de mindenben támogatja, szóval semmilyen formában nincsen kitagadva, és a szülei sem fordulnak el tőle.

Mikaela most jelenleg botrányból botrányba keveredik, mivel az Independent szerint a Spielberg lányt a nashville-i otthonából vitték el a rendőrök, családon belüli erőszak vádjával. Ezer dolláros óvadékot tettek le érte, de lesz egy tárgyalása március 9-én.

A vőlegénye szerint az egész csak egy félreértés volt, és senkinek sem esett bántódása. Mikaelát ettől függetlenül letartóztatták, és nem igazán jönnek jó hírek az örökbefogadott lány körül: pornózás, erőszak, a végén még Steven Spielberg egy jó kis drámát rendezhet az egészből.

Borítókép: Chris Carlson/AP