Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Váratlan bejelentést tett Tóth Gabi, erre senki sem számított

Váratlan bejelentést tett Tóth Gabi, erre senki sem számított

Színes

Váratlan bejelentést tett Tóth Gabi, erre senki sem számított

Színes

Helmeczi Benjamin 13:13

Az énekesnő az édesanyákhoz kíván szólni.

December elején született meg Tóth Gabi és Krausz Gábor közös gyermeke. A kis Hannarózát először a Story magazinnak mutatták meg, egyúttal elmondták, mire vágynak a legjobban.

Az énekesnő már számos fotót tett közzé az Instagram-oldalán, most azonban egy olyan képet posztolt ki, amihez egy igen sejtelmes szöveget mellékelt.

„Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer erre adom a fejem. Hannival egy időben fogant meg a gondolat, hogy talán mégis meg kellene próbálni.... De mit is? Olvassátok el ezt az interjút és kiderül!”

Mint kiderült, Gabi a csalad.hu-nak adott interjút, amiben többek között beszélt a szülés utáni depresszióról, a tapasztalatairól, és az élményeiről, és ezekről nemsokára blogolni is fog a csalad.hu felületén.

„Az emberek ki vannak éhezve a valóságra, ami nem mindig olyan szép. Ezt szeretném megmutatni, elmondani az embereknek. Azt, hogy ez az állapot a nehézségekkel együtt szép, és egy igazi nagy kaland. Szeretném, ha a nők úgy érezhetnék a bejegyzéseim olvasásakor, hogy kifújhatják a levegőt, mert szinte mindenki jó anya, és mindenkinek büszkének kell lennie arra, hogy ezt végig tudja csinálni. Látniuk kell, hogy ebben a helyzetben az élet mindenkinek ugyanazt adja. A híres emberek is ugyanúgy megjárják és megszenvedik ezt az utat, ezért nem szabad rosszul éreznie magát egyetlen nőnek sem a kezdeti nehézségektől. Nekem nagy követőtáborom van, őket el tudom érni a magam felületén is, de ők elsősorban énekesnőként kezdtek el követni. Egy olyan magazinban viszont, amelyik a családokra fókuszál, a nőket, az anyákat igyekszem megszólítani. Úgy gondolom, jó helyen vannak az írásaim, hiszen azokhoz ér célba, akiknek szánom őket”

Borítókép: Bumm.sk